Nieuw bij Nickelodeon: 'Monster Allergy'

woensdag 30 augustus 2006

In eerste instantie lijkt Bigburg City op iedere andere 'normale' stad waar mensen een rustig leven leiden… Maar Zick weet wel beter! In zijn stad wonen namelijk niet alleen mensen, maar ook monsters. En Zick is één van de weinigen die ze kan zien.

In Nickelodeon's nieuwste serie 'Monster Allergy' is te zien in wat voor bizarre situaties hij daardoor beland! 'Monster Allergy', vanaf 2 september, iedere zaterdag en zondag tussen 09.55 uur en 10.20 uur, bij Nickelodeon.

Monster Allergy
Zick is een 13-jarige jongen uit Bigburg City die dankzij een merkwaardige allergie in staat is de monsters in deze stad waar te nemen. Niet alleen houdt hij daar een aantal bizarre monstervrienden aan over; dit maakt hem ook de aangewezen persoon de gevaarlijke monsters, Gorka's genaamd, tegen te houden. Zij zijn er namelijk op uit de goede monsters op te eten en ze te veranderen in slechte mensen. Doel is uiteindelijk de mensenwereld uiteindelijk over te kunnen nemen. Zodra Zick wordt overvallen door een van zijn onhandige niesaanvallen weet hij dat er Gorka's in de buurt zijn, en kan de jacht beginnen!

In de eerste afleveringen ontmoet Zick voor het eerst een vriendelijk monster die hem op weg helpt met zijn nieuwe krachten en roeping. Daarnaast vangt hij zijn eerste echte Gorka én maakt hij kennis met Magnacat, de Gorka die wil heersen over de mensen- en monsterwereld...

'Monster Allergy', vanaf 2 september iedere zaterdag en zondag, tussen 09.55 uur en 10.20 uur, bij Nickelodeon.

Persbericht Nickelodeon
http://www.nickelodeon.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Voor het eerst kunnen we binnenkijken bij het typisch Britse instituut Bentley. We zijn getuige van het productieproces van hun nieuwe superwagen, de Bentayga. Deze nieuwe 4x4 is de eerste dieselwagen van Bentley. We krijgen toegang tot een fabriek waar alleen plaats is voor uitmuntendheid in deze steeds veranderende moderne wereld. Kunnen de vakmannen van Bentley hun ervaring doorgeven aan de nieuwe generatie in een industrie waar steeds meer robots aan te pas komen?

'Inside Bentley', om 22.25 uur op Eén.

Dossiers