'Drakenjagers' nieuw bij Nickelodeon

zaterdag 28 april 2007

Vanaf 21 mei zendt Nickelodeon elke maandag tot en met vrijdag om 18.15 uur de nieuwe tekenfilm 'Drakenjagers' uit. In deze komische avontuurlijke serie draait alles om de strijd tegen gevaarlijke en bloeddorstige monsters.

'Drakenjagers' is een groot internationaal succes er wordt zelfs al een film van gemaakt die in het voorjaar 2008 te zien zal zijn in Belgische en Nederlandse bioscopen. De tekenfilm is een productie van de bekende Franse animatiestudio Xiam, die onder meer ook 'Lucky Luke' maakt. De titelsong van de serie wordt vertolkt door The Cure.

'Drakenjagers'
'Drakenjagers' neemt je mee naar een verre toekomst waarin de mensen opnieuw leven zoals in de Middeleeuwen. In deze harde wereld worden ze bedreigd door een verschrikkelijke plaag: monsterachtige draken. De Draken zijn gevaarlijk, groot en hebben altijd honger. Wat erger is: ze verslinden werkelijk alles! De enige hoop op overleving is gevestigd op de drakenjagers en dat zijn Lian Chu en Gwizdo. Op het eerste gezicht lijken zij maar klunzen die alleen voor het geld op draken jagen, maar schijn bedriegt: samen hebben zij al honderden draken verslagen.

'Drakenjagers', vanaf 21 mei van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Nickelodeon.

Persbericht Nickelodeon
http://www.nickelodeon.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers