Cartoon Network: highlights december

zondag 3 december 2017

Gebaseerd op de populaire animatiefilms van Sony Pictures Animation, keert de serie 'Het Regent Gehaktballen' terug naar Swallow Falls voor het plaatsje werd overspoeld door een gigantische voedselregen en sardines nog de drijvende kracht zijn achter de welvaart op het kleine eiland.

Flint Lockwood is een leerling op de middelbare school en streeft ernaar om een serieuze uitvinder te worden in een wereld met meer dan alleen sardines. Wie weet veranderen zijn uitvindingen ooit de wereld, in plaats van te exploderen in zijn gezicht. Samen met Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad die meteoroloog wilt worden, beleeft hij de grootste avonturen.

Mis de nieuwste afleveringen van 'Het Regent Gehaktballen' niet, vanaf 11 december doordeweeks om 17?35 uur! Alleen bij Cartoon Network.

'The Powerpuff Girls'
Vanaf 2 december ieder weekend om 8.15 uur

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als de Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Ga klaar zitten voor de nieuwste avonturen van De Powerpuff Girls, vanaf 2 december tijdens het weekend om 08.15 uur.

'Ben 10'
zaterdag 9 december om 16.55 uur

Ben’s vakantie naar Portland wordt onderbroken wanneer hij een 11e alien ontdekt tijdens zijn gevecht met Dr. Animo Mega Creature. Wanneer na het gevecht zijn Omnitrix niet meer goed werkt en hij door alle 11 aliens heen zoeft, zoekt Max hulp van een oude vriend om de Omnitrix te repareren, terwijl andere gevaarlijke krachten ernaar zoeken, inclusief een mysterieuze alien die van dezelfde soort is als de 11e alien - Vilgax.

Mis de onthulling van een gloednieuwe alien niet in de 'Ben 10 special' op 9 december om 16.55 uur.

Winter Marathons - vanaf 2 december
Tijdens het weekend vanaf 8.45 uur

Cartoon Network helpt je door de koudste tijd van het jaar heen, met marathons van je favoriete series. Zo zie je onder andere de volgende marathons voorbij komen: 'Teen Titans Go!', 'Het Regent Gehaktballen', 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', en nog veel meer!

De Winter Marathons zijn doordeweeks te zien tijdens de schoolvakantie, vanaf 25 december tot 5 januari. Dit met uitzondering van 31 december, wanneer je de Het beste van Cartoon Network 2017 niet wilt missen!

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers