Stoorzender Viktor biedt tevergeefs hulp aan zus Marie Verhulst in 'Bake Off @ Home'

dinsdag 23 juni 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2020

'Bake Off' ster en vurige Italiaanse Lorentia neemt het deze week op tegen Marie Verhulst. Het baasje van Samson zal haar baktalent bovenhalen en laten zien wat ze kan.

Na een moeilijke start begint Marie even opnieuw: 'Dat begint al goed, een cake met bloemsuiker in plaats van patisseriebloem, doen we beter niet.'


En ook broer ,Viktor, Verhulst is niet bepaald de grootste hulp in de keuken. Marie: 'Ik ken niemand, Viktor, die zo slecht is in de keuken als u.'

Lorentia's motto is trop is nog altijd niet genoeg, en met dit motto verwarmde ze zes weken lang de Bake Off tent. In 'Bake off @ Home' gaat ze voor een herkansing door zich opnieuw te wagen aan de Gravity Cake.

Marie: 'Die cake moet je niet alleen opeten, dat is niet goed voor de coronakilo's.'

'Bake Off @ Home', woensdag 24 juni om 21.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers