Op oudercontact bij 'Het Rad'

donderdag 14 januari 2021
Foto: VIER - © SBS Belgium 2021

Elke vrijdag van januari draait 'Het Rad' verder, telkens met een speciale aflevering met drie duo's. In de aflevering van morgen vrijdag 15 januari - spelen drie ouders samen met hun kind.

Voor de gelegenheid is Peters dochter Jitske Van de Veire ook afgezakt naar de studio om de letterbordjes om te draaien. En het wordt een aflevering vol onthullingen. Peter heeft een verrassing voor Jitske, en omgekeerd biecht zij iets op aan haar papa … De kandidaten zijn: Els & Wout uit Sinaai, Hilde & Imea uit Brakel en Jo & Helene uit Hasselt.


Els & Wout (44 en 14) uit Sinaai. Els is kinderjuf, Wout studeert wetenschappen en wilt net zoals zijn mama in het onderwijs staan. Els heeft vier pubers in huis rondlopen, maar rekent op haar zoon om de prijzen binnen te halen.

Hilde & Imea (50 en 15) uit Brakel. Hilde is inspecteur bij de politie, Imea volgt woord-kunst-drama en wil actrice worden. Het geheime wapen van de politie-inspecteur is haar dochter.

Jo & Helene (47 en 15) uit Hasselt. Jo is bediende, Helene studeert Latijn-Moderne Talen. Ze quizzen vaak samen en Helene kookt graag. Jo is een grote Lego-fan.

'Het Rad', vrijdag 15 januari om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers