Dit zie je deze week in 'Lisa'! – PREVIEW

zondag 21 februari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Hoe gaat het verhaal deze week verder?

Maandag 22 februari 2021 - aflevering 21
Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa en plaatst ongezien een afluisterapparaatje onder Lisa's bureau. Bij het schrijven van Remco's liefdesbrief aan Pilar, denkt Lisa na over haar gevoelens voor Jonas. Remco scoort met zijn liefdesbrief. Lisa werkt een promotiestunt uit voor Katja. Gert luistert hun gesprek af. John verrast Suzanne met een romantische date.Dinsdag 23 februari 2021 - aflevering 22
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven. Ze wordt op heterdaad betrapt door Gert. Pilar wil Remco bedanken voor zijn brief met een videoboodschap. Jonas wil de naamsverandering voor 't Brouwhuis erdoor krijgen. Gert is tegen en stelt voor om een stemming te houden. Hij probeert Zoë aan zijn kant te krijgen door haar te confronteren met haar vreemd gedrag.

Woensdag 24 februari 2021 - aflevering 23
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Gerts poging om de stemming van de naamsverandering van het bedrijf te beïnvloeden door Zoë te manipuleren, mislukt wanneer Renée de kant van Jonas en Mark kiest. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is en stuurt haar met Jelle naar de cinema. Hij krijgt echter snel spijt en plant een romantische verrassing na haar avondje uit.

Donderdag 25 februari 2021 - aflevering 24
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert Lisa in te palmen door haar mee te nemen naar Zoe's concert. Lisa voelt hoe iedereen naar haar kijkt, vindt dat ze zichzelf belachelijk maakt en vlucht weg. Desondanks herhaalt Gert zijn aanbod. Remco wil een perfecte 'eerste keer' met Pilar en bereidt alles minutieus voor, maar als Jelle na de film met Pilar meekomt, dreigt alles in het water te vallen. Suzanne is blij met John als gezelschap, al vindt ze dat hij zich wat al te snel thuis voelt bij haar. Na een gemene uitspatting van Dorine tegen Renée, slaat Mark alle hoop aan diggelen: tussen hem en Renée is het definitief voorbij. Dat komt erg hard aan bij Renée. Het doet Lars nog steeds pijn om Katja en Jonas te zien flikflooien. Wanneer Zoë dit merkt en het probeert op te lossen door Lars te kussen, heeft dat een tegengesteld effect.

Vrijdag 26 februari 2021 - aflevering 25
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen. Ondertussen heeft Katja het steeds moeilijker om geloofwaardig te blijven als Jonas' assistente, omdat Gert weet dat de ideeën van Lisa komen en haar uitdaagt haar 'magic moment' van inspiratie te tonen. Toch krijgt Katja het gedaan om tijd te rekken en gaat Lisa weer voor haar aan de slag. Dorine heeft het moeilijk om met Renée samen te werken en maakt zich kwaad op Mark, die zweert dat de affaire gedaan is. Toch lijkt hij niets goed te kunnen doen voor Dorine. Suzanne krijgt het aanbod om te werken voor het cateringbedrijf van de succesvolle Nina, maar ze weigert, omdat ze al heel veel werk heeft.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Lisa op tv
Maandag 1 maart 2021 om 12u30  »
VTM
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen.
Maandag 1 maart 2021 om 18u20  »
VTM
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk.
Dinsdag 2 maart 2021 om 12u25  »
VTM
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk.
Dinsdag 2 maart 2021 om 18u20  »
VTM
Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten.
Woensdag 3 maart 2021 om 12u30  »
VTM
Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten.

Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! – PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:00
  Het journaal - Sportweekend
  19:55
  Het weer (avond)
 • 19:00
  Rolkrant
  19:30
  Vranckx
 • 19:25
  Kingsize Live
  19:45
  De regels van Floor
 • 19:00
  VTM Nieuws 19 uur
  19:45
  Het weer
 • 18:45
  Boer zkt Vrouw Australië
  20:10
  Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
 • 18:25
  Lost World: Jurassic Park 2
  20:40
  Men in Black
 • 19:05
  Flodder
  20:05
  De Raf & Ronny Show
 • 19:15
  Hallo K3
  19:40
  De Sprookjes van Klaas Vaak
 • 19:05
  My Wife and Kids
  20:15
  America's Funniest Home Video's
 • 18:25
  Bye Bye Belgium
  19:35
  De Bachelorette
 • 18:45
  The Rookie
  20:35
  Coroner
 • 19:25
  Two And a Half Men
  19:55
  The Last Samurai
 • 19:10
  De Wereld op je Bord
  19:35
  Veldvers
 • 16:45
  Herhalingslus
  09:00
  Z-Extra Launch Trends Top
 • 14:00
  Lancering MENT Fiets
  21:00
  Hadiemicha
 • 19:11
  Salontafel
  19:35
  Ramen zelf uitbreken
 • 19:00
  De Koepelzaal
  14:30
  Institutionele Zaken - De Koepelzaal Live
 • 19:00
  NOS Studio Sport Eredivisie
  20:00
  NOS Journaal
 • 18:15
  Podium Witteman
  19:30
  On Stage
 • 19:20
  NOS Jeugdjournaal Extra: 1 jaar corona
  19:45
  3 op Reis