TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:15 Jabaloe
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen.
«
»
06:25 Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stellen zich kandidaat.
«
»
06:40 Maya!
Bijenwas verplicht iedereen steeds harder te werken. Daarom gaan de werkbijen in staking. Maya probeert een oplossing te bedenken, maar dat blijkt alles alleen maar erger te maken.
«
»
06:55 Maya!
Bijenwas denkt dat het geheim van de perfecte organisatie van de mieren in hun lied zit. Daarom steelt hij het. Maya wil de mieren helpen hun lied terug te krijgen.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Plop, Klus en Lui hebben last van jeuk. Volgens Kwebbel hebben ze kaboutervlooien. Ze gaat in haar paddestoel een middeltje halen om haar vriendjes van de jeuk af te helpen.
«
»
07:10 Kabouter Plop
Plop weigert zijn oude slaapzak uit te lenen aan Klus. Toch wil de kabouter een dutje doen. Er zit bijgevolg niets anders op dan te wachten tot Plop eventjes weggaat.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
Marthe is geobsedeerd door lijstjes. Het loopt echter volledig uit de hand wanneer één van de lijstjes niet klopt, waardoor Hanne en Klaasje haar verplichten om te ontspannen.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 VLOGLAB #Stories
Stien is niet zo blij met het optreden van Ruben. Steffi laat Cédric weten dat zij en Mats niet heel serieus zijn. De Tiny Angels en Hooked maken zich klaar voor hun eerste live optreden.
«
»
08:40 Lang leve koning Julien
Terwijl Koto een offer voorbereidt om zijn huwelijksceremonie mee te beginnen, onthullen Clover en Sage hun nieuwe wapen. Mort, Maurice en Pancho komen met versterkingen.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:25 Dance Challenge
In elke aflevering zal Sarah tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van enkele professionals.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: sticky chicken wings met maïs en zomerse salade & chiapudding met mango en frambozen.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een jongeman wil de commissaris spreken. Hij vertelt hem dat zijn grootvader vermoord werd, maar dat de dader destijds nooit gevonden werd. De man wil nu dat de zaak heropend wordt.
«
»
12:25 De kotmadam
Het zit Jef niet mee: zijn brommer is stuk. En hij had het nochtans kunnen weten, want zijn horoscoop had het voorspeld. Jo gelooft niet in die onzin, of toch wel...
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zjef is gefrustreerd omdat zijn vragen onbeantwoord blijven door Rudi. Cédric lucht zijn hart bij de psycholoog. Véronique wil haar zoon uit de instelling halen. Linda krijgt het steeds moeilijker.
«
»
14:10 Ella
Fien weet Ella te overtuigen dat zij niet langer concurrentie is en dat niets Ella in de weg staat om het weer goed te maken met Frederico. Jens blijft echter door haar hoofd spoken.
«
»
14:40 Ella
Ella is bang dat haar geknoei in het kapsalon Cindy duur zal komen te staan en ze beslist met het werk te stoppen. Ella weet niet wat ze aan moet met haar gevoelens voor Jens en Frederico.
«
»
15:15 Gooische vrouwen
De geplande huwelijksceremonie van Cheryl en Martin gaat eindelijk door. Inmiddels is de ontsnapte Tippi Wan iets anders van plan en is op weg naar de bruiloft.
«
»
16:25 Life in Pieces
Jen en Matt voelen zich ongemakkelijk tijdens een etentje. Al snel ontdekken ze dat ze zich alleen voelen zonder Greg en Colleen. John en Joan gaan akkoord met een onvoorbereid huwelijk.
«
»
16:45 Waarheid, durven of doen
Deze keer maken Sarah Mouhamou, Jens Dendoncker, Charlotte Sieben en Arno The Kid hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een gepensioneerd koppel krijgt al maandenlang ongevraagde catalogi en reclame van pikante lingerie in de bus. Ze hebben al meermaals gevraagd aan de uitgever om hiermee te stoppen. Zonder resultaat.
«
»
18:15 De kotmadam
Jef wordt gelauwerd voor zijn vijfentwintig jaar dienst, maar hij wil die dag liefst zo onopgemerkt mogelijk laten voorbijgaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Vorige week was er de bevalling van neushoorn Madiba en nu is buurvrouw Ellie aan de beurt. In Australië helpt Jordy de eveneens bedreigde kangoeroeratten en buideldassen te vangen voor onderzoek.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Deze keer komen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
«
»
21:35 Het lichaam van Coppens
Kinderen jonger dan drie jaar zijn volgens een krantenartikel niet in staat om te liegen. Staf en Mathias trekken op onderzoek uit en hangen kinderen aan een zelfgemaakte leugendetector.
«
»
22:45 9-1-1: Lone Star
Het team komt in actie wanneer een zandstorm heel wat chaos en schade veroorzaakt. Tommy denkt na over haar toekomst en ook Owen staat voor een moeilijke beslissing. Grace gaat terug aan het werk.
«
»
23:40 Gooische vrouwen
De geplande huwelijksceremonie van Cheryl en Martin gaat eindelijk door. Inmiddels is de ontsnapte Tippi Wan iets anders van plan en is op weg naar de bruiloft.
«
»
00:45 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers