TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:05 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:15 Jabaloe
Moe krijgt van sheriff Jack een heel kostbare vaas cadeau voor haar verjaardag. Wanneer Slampie die vaas breekt, proberen Joe, Bessy en Slampie dit verborgen te houden voor Moe en Jack.
«
»
06:30 Jabaloe
Slampie vraagt Bessy als partner voor een koetsenrace. Twinkly begrijpt het echter verkeerd en denkt dat Slampie en Bessy gaan trouwen. Twinkly vertelt het nieuws aan de anderen.
«
»
06:40 Maya!
Willy is boos op Maya omdat ze hem onder druk zet en hem te vaak zegt wat hij moet doen. Om te ontkomen aan een oefening, besluit Willy te doen alsof hij gewond is.
«
»
06:55 Maya!
Maya moet bewijzen dat ze haar plaats in de weide waard is, anders mag ze niet meer uit de korf. Lukt het haar om haar nu in de weide te bewijzen?
«
»
07:05 Kabouter Plop
Kwebbel is op bezoek in de melkherberg van Plop. Ze heeft haar bellenblazer bij zich want ze kan heel goed bellenblazen. Maar dan komt Klus erbij en die prikt al de mooie bellen steeds stuk.
«
»
07:10 Kabouter Plop
Er staat een ton voor de herberg. Plop, Kwebbel en Lui vragen zich af wat er in die ton zit en willen de ton naar binnen halen om ze te openen. Maar dan beweegt de ton plotseling.
«
»
07:15 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 VLOGLAB #Stories
Tristan krijgt slecht nieuws te horen van de politie, zijn papa neemt een drastisch besluit. De opnames van de videoclip met Anneleen en Brian zorgen voor problemen, tussen Cédric en Anneleen.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Julien en zijn vrienden vermommen zich om mee te liften met een fossaschip. Jarsh-Jarsh stelt Clover voor een verwarrende, nieuwe uitdaging.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane willen de stropers tegenhouden die het dorp willen platwalsen. Daarna willen ze de ontvoerde Kala bevrijden uit een val.
«
»
09:30 Dance Squad
Danscrew iDancity komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Breakfast banana split & zoete croque met blauwe bessencompote en kaas.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Vandaag is een grote dag voor het hele korps. Het nieuwe politiegebouw is klaar en dus verhuizen ze. Terwijl Koen zijn persoonlijke spullen aan het uitpakken is, komt er een oproep binnen.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne en madame Hulpiau richten een actiecomité op tegen de plannen voor een kroeg in de straat en er wordt een vergadering belegd in de keuken.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke is in de war door haar gevoelens. Louise probeert Cédric te overtuigen om een gesprek aan te gaan met de psycholoog. Jenny duikt na haar vakantie extreem welgeluimd op bij Fashion.
«
»
14:10 Ella
Via Ursula bemachtigt Clio een doos met spullen van Ella's moeder. Het brengt haar op een nieuw idee om Ella op te sporen. In Bar Taxi proberen Frederico en Carmen Ella op te vrolijken.
«
»
14:35 Ella
Verpleger Danny vreest dat het handeltje in doktersvoorschriften, dat hij met dokter Wolfs heeft opgezet, zal uitlekken. Ella doet haar best om een goede kapster te worden.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Cheryl presenteert haar nieuwe parfum, terwijl Martin zich alleen voelt. Ondertussen brengt Tippi Wan een boek uit over het leven in 't Gooi, die veel impact heeft op de vrouwen.
«
»
16:10 Life in Pieces
Samantha doet auditie voor de schoolmusical. Wanneer Julius Black, de regisseur, haar de rol niet geeft, springt Heather uit haar vel van woede.
«
»
16:30 Life in Pieces
Colleen en Matt organiseren een picknick voor de familie tijdens de wedstrijd van de L.A. Rams. Het loopt echter niet zoals gehoopt.
«
»
16:50 Waarheid, durven of doen
Deze keer krijgen Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts en Alexander Hendrickx enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een oproep in verband met een burenruzie en gaan ter plaatse. De bewoner neemt hen volledig overstuur mee naar de tuin.
«
»
18:20 De kotmadam
Met de praesesverkiezingen voor de deur heeft Koen zich geëngageerd als pr-manager voor een aantrekkelijke kandidaat. Sam en Betty werken zich uit de naad om bij hem op een goed blaadje te komen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Meer dan 7.000 dieren harmonieus laten samenleven, daar gaat het park voor. En dat begint klein. Zo moeten Tebogo en Indigo, de twee nieuwe gorilla's, hun plekje zoeken bij en naast Lomako.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Vandaag beantwoorden Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio (Quisquater) de vragen die aan de lampionnen bevestigd zijn.
«
»
21:30 Telefacts zomer
Reis mee in het leven van de ultrarijken van Rusland en ontdek hoe hun invloed ons leven heeft gevormd.
«
»
22:20 Ze zeggen dat
De agenda van Dina en Andy wordt volledig ingepalmd door een experiment waarbij ze twee weken evenveel moeten sporten én exact hetzelfde moeten eten.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Cheryl presenteert haar nieuwe parfum, terwijl Martin zich alleen voelt. Ondertussen brengt Tippi Wan een boek uit over het leven in 't Gooi, die veel impact heeft op de vrouwen.
«
»
00:20 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers