TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:05 Jabaloe
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal in Royal City. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging.
«
»
06:20 Jabaloe
Bessy heeft een toneelstuk gezien waarin een meisje en een jongen verliefd werden op elkaar omdat die jongen heldendaden verrichtte voor het meisje.
«
»
06:35 Maya!
Bijenwas wordt onterecht beschuldigd van diefstal van koninginnengelei uit de voorraad. Hij wordt verbannen uit de korf. Maya helpt hem om zijn onschuld te bewijzen.
«
»
06:45 Maya!
Willy gedraagt zich als een lafaard. Maya zorgt ervoor dat hij de drieling moet begeleiden tijdens een uitstapje voor school om hem zijn angsten te helpen overwinnen.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder een oud stoeltje gevonden. Hij vertelt aan zijn vrienden dat hij er iets bijzonders mee zal doen en hij vertrekt. Wanneer Klus op het stoeltje gaat zitten, breekt het. Wat nu?
«
»
07:05 Kabouter Plop
Lui heeft een groot probleem, hij is heel verdrietig en weet niet waarom. Klus heeft een ideetje en komt even later als clown verkleed binnen. Lui kan er echter niet om lachen. Wat nu?
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:45 Lang leve koning Julien
Koning Julien en Maurice komen aan op een eiland vol vrouwelijke wasberen. Sage en Clover gaan op zoek naar emotionele steun. Mort komt meer te weten over Koto.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
De 15-jarige Tarzan heeft stropers altijd weten te ontlopen. Hij raakt bevriend met Jane, de levendige dochter van dr. Porter, die hij heeft gered van een panteraanval.
«
»
09:25 Dance Squad
Danscrew MixD Up komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest. Sara Bossuwé leert in deze aflevering de 'Shuffle'-dansmove aan.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Zoete patat hotdog style & kleurrijk ijsdrankje om uit te lepelen.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Twee tienerjongens melden bij agent Patrick dat ze zijn overvallen in het park. Ze waren onderweg naar een vriend die in het ziekenhuis ligt en de dieven zijn er met de cadeautjes vandoor.
«
»
12:25 De kotmadam
In je eigen huis om de hals gevallen worden door een wildvreemd vrouwmens is voor Jef eerder een nachtmerrie dan een droom.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke krijgt van Evy foto's van voor haar geheugenverlies. Ze wil ze samen met Niko bekijken. Benny is opnieuw gemotiveerd nadat hij een defect aan de verwarming bij Fashion heeft hersteld.
«
»
14:05 Ella
Ella voelt zich schuldig omdat ze denkt dat Jens door haar schuld aangereden is. Ze lucht haar hart bij Cindy en ze spreken af om bloemen te gaan leggen op de plaats van het ongeval.
«
»
14:35 Ella
Cindy vindt dat Ella met Frederico haar kans moet wagen. Ella besluit haar raad op te volgen, maar is helemaal de kluts kwijt wanneer ze Frederico en Lien samen ziet.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Willemijn maakt met haar 'nieuwe' liefde een gepassioneerde weg langs het verleden. Ook Cheryl valt als een blok voor een liefde van lang geleden.
«
»
16:10 Life in Pieces
Greg voelt zich bedreigd door de knappe, nieuwe assistent van Jen en probeert zich mannelijker te gedragen. Heather en Tim halen een grap uit met Tylers school.
«
»
16:30 Life in Pieces
Greg fantaseert over wat hij op het verjaardagskaartje voor zijn baas moet schrijven. Tyler gaat naar het schoolfeest en krijgt advies van zijn ouders en grootouders.
«
»
16:50 Waarheid, durven of doen
Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buysse en Gerben Tuerlinckx komen samen en maken het gezellig met hun zelfbereide gerechtjes.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tinneke krijgen een oproep: in de lagere school werd een pakketje afgeleverd dat een tikkend geluid maakt. De school moet ontruimd worden en de ontmijningsdienst komt ter plaatse.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne heeft er genoeg van: na een hele dag winkeltje spelen, wacht haar elke avond nog een berg huishoudelijk werk.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
In dierenpark Pairi Daiza komen 5 Aziatische olifanten aan uit de Zoo van Hannover, in speciale transportcontainers, die met olifant en al een paar ton wegen.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes en Soe Nsuki krijgen enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld.
«
»
21:30 Het lichaam van Coppens
Wat de para's in Vietnam konden, kunnen de broers Coppens ook. Die para's ontwikkelden een speciale techniek om op een dak te klimmen met een bamboestok. Nu is Staf aan de beurt.
«
»
22:35 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor een bloederig incident in een ijssalon en voor een vermiste jongen. T.K. en Carlos zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie.
«
»
23:30 Gooische vrouwen
Willemijn maakt met haar 'nieuwe' liefde een gepassioneerde weg langs het verleden. Ook Cheryl valt als een blok voor een liefde van lang geleden.
«
»
00:20 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers