TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je de toekomst kan voorspellen.
«
»
06:00 My Little Pony - Friendship is Magic
De pony's realiseren zich dat ze een manier moeten zoeken om de boodschap van vriendschap wijd te verspreiden. Gelukkig weet Twilight precies hoe ze dat kunnen doen: een School van Vriendschap openen.
«
»
06:25 Jabaloe
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil hem voorbereiden op het vaderschap en besluit Slampie te laten oefenen op baby Jack.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Hij zal naar boven klimmen terwijl Lui de ladder vasthoudt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is. Anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice ontdekken een ongewenste bezoeker in hun koninkrijk. Sage maakt kennis met Clover. Koto maakt van iedereen zijn slaaf.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas zit in de knoop en uit zijn dilemma bij Nathan. Katja is nerveus en snauwt iedereen af. Dorine probeert Katja ervan te overtuigen om te stoppen met liegen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon praat eindelijk met Evy. Mathias wil een dagje naar zee, maar Véronique heeft het te druk op haar hometrainer. Evy krijgt Stan maar niet uit haar hoofd.
«
»
14:20 Wittekerke
Het heeft gebrand in de keuken van De Schorre. Er zijn geen gewonden en de schade valt mee, maar toch zit Julia in zak en as.
«
»
15:30 Private Practice
De artsen interviewen potentiële vervangers voor Naomi, waaronder Jake Reilly. Niemand begrijpt dat Addison het kan weerstaan hem niet in te huren.
«
»
16:45 Spoed
Op de terugweg van de bedevaart naar Scherpenheuvel wordt zuster Margaretha aangereden. Ze belandt onder een auto wanneer ze Silke, een van de bedevaarders, wil beschermen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Jonas' besluit staat vast: hij wil zich focussen op zijn toekomst. Katja is er het hart van in en legt alle schuld bij Lisa. Suzanne is zwaar teleurgesteld in Jonas.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars begint te begrijpen waarom Brigitte liever niet wou dat hij wist wie zijn vader is. Hij is vastbesloten om Raven van Leon weg te houden. Cédric is jaloers op Niko.
«
»
20:35 The Best Of
Vandaag zijn Dimitri Vegas en Like Mike de centrale gasten. Naast de verrassende live optredens van collega-artiesten, is er ook een blik backstage en gesprekken met familie en vrienden van de broers.
«
»
21:45 Helden van de Kinderkliniek
Vince krijgt een derde operatie aan zijn open gehemelte. Lauren heeft last van ernstige epilepsieaanvallen. Voor professor Ceulemans en zijn team is het zoeken naar de juiste medicatie.
«
»
22:50 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Het hoogseizoen op de camping loopt stilaan ten einde. Staf en Monique kunnen terugblikken op een eerste, geslaagde zomer. En dat moment wil Staf laten vereeuwigen met een tatoeage.
«
»
23:55 Private Practice
De artsen interviewen potentiële vervangers voor Naomi, waaronder Jake Reilly. Niemand begrijpt dat Addison het kan weerstaan hem niet in te huren.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je iemand kan laten stoppen met snurken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers