TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 Magnum
Tot ieders verrassing krijgt Magnum het zwarte schaap van de familie Higgins over de vloer, halfbroer Elmo Ziller. Elmo's dochter smeekt Magnum uit te zoeken wie haar vader naar het leven staat.
«
»
12:45 Magnum
Jan Kona en haar twee zakenpartners leiden een erg succesvol modebedrijf. Wanneer een van hen wordt vermoord, vraagt Jan aan Magnum om haar te beschermen.
«
»
13:45 Xena, The Warrior Princess
In een plaatselijke taverne vertelt Gabrielle honderduit over de heldendaden van Xena. Plots wordt ze benaderd door Orion, een vriendelijke jongeman.
«
»
14:45 Magnum
Magnum wordt ingehuurd om op een veiling een alom gezocht en vervloekt stuk antiek te beschermen.
«
»
15:45 De familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. Dit kan niet van de Bomma en Renaat worden gezegd, die zich tot acht uur 's morgens in dancing De Nieuwe Mega afreageren.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Als Michael ziet dat zijn zoon Junior zich helemaal niet weet te gedragen in de buurt van vrouwen, beslist hij om hem een spoedcursus te geven.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Jacob Carter, de vader van Samantha, roept de hulp in van het SG1-team om op zoek te gaan naar Seth, een oude Goa'uld. Jacob denkt dat Seth zich schuil houdt op de aarde.
«
»
17:40 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:10 De Wegpolitie UK
In deze aflevering moet Paul 'Jacko' Jackson z'n Taser erbij pakken, wat een schokkend resultaat oplevert.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie laat zijn woning door zijn vriendin tijdelijk ombouwen tot een huis voor prostituees. Jennifer begint een nieuw bedrijf dat gebruikte theeketels online verkoopt.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall en Lily slagen erin de droomlocatie voor hun huwelijk te boeken. Dit betekent echter wel dat ze de hele plechtigheid op twee maanden tijd moeten zien te regelen.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Volgens de krant van Cois is de toename van het aantal werklozen lichtjes afgenomen. Het bericht laat de familie Backeljau koud. Een aangetekende brief veroorzaakt echter wel paniek.
«
»
20:35 Liar Liar
Fletcher Reede is een succesvolle advocaat. Zijn mondigheid is zijn grootste talent en liegen doet hij als geen ander. Deze eigenschap heeft hij echter ook in zijn privéleven doorgetrokken.
«
»
22:20 Daddy's Home
Brad Whitaker is een plusvader die alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat de kinderen van zijn geliefde hem leuk vinden. Maar dan duikt de stoere, biologische vader van de kinderen op.
«
»
00:10 Stargate SG-1
Jacob Carter, de vader van Samantha, roept de hulp in van het SG1-team om op zoek te gaan naar Seth, een oude Goa'uld. Jacob denkt dat Seth zich schuil houdt op de aarde.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers