TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich in Cartego. Het dorp lijkt verlaten. Maar wanneer Jack en zijn collega's een tempel betreden, worden ze omsingeld door een horde gewapende dorpsbewoners.
«
»
12:55 Stargate SG-1
Het SG-1-team reist naar een planeet waar een vulkaanuitbarsting aan de gang is. Ze besluiten enkele gewonde bewoners naar de aarde mee te nemen.
«
»
13:50 De Wegpolitie UK
Stu Chaney moet tijdens een aanval zijn stroomstootwapen gebruiken. Verder ontdekt Amanda Stokes een scheur in de A19 en Paul Faulkner maakt kennis met een bebloede dronken bestuurder.
«
»
14:45 Magnum
Mevrouw Marston komt met haar terriër Sir Algernon Farnsworth, Algie voor de vrienden, aan in Hawaii. Wanneer Algie niet veilig blijkt te zijn, wordt hij aan de goede zorgen van Higgins toevertrouwd.
«
»
15:40 My Wife and Kids
Claire is voor het eerst verliefd. Wanneer de jongen op bezoek komt, heeft hij helaas enkel oog voor haar vaders videospelletje. Intussen raakt Jr. gewond aan een delicaat lichaamsdeel.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Ken, de broer van Michael, staat erom bekend een feestende vrijgezel te zijn. Onverwacht daagt hij samen met zijn vriendin Tiara op. Het 21-jarige meisje hangt voortdurend rond zijn nek.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Het SG1-team verkent een nieuwe planeet waar duidelijk sporen zijn van een geavanceerde technologie. Teal'c herkent enkele verontrustende symbolen en beweert dat het team er niet veilig is.
«
»
17:35 The A-Team
Face wil lid worden van een prestigieuze countryclub, maar wordt hierbij tegengewerkt door een corrupte bankier. Het A-Team wil hier het fijne van weten en gaat op onderzoek uit.
«
»
18:35 Anger Management
Charlie gaat langs bij een nieuwe vrouwelijke therapeut die er onorthodoxe methodes op nahoudt. Patrick laat Ed geloven dat hij de loterij heeft gewonnen.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie en Kate proberen hun seksuele lusten onder controle te krijgen, terwijl ze onderzoek doen naar seks. Lacey heeft een nieuwe baan.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Jacko leidt het team wanneer ze een man proberen onderscheppen die meerdere wapens bezit. Daarnaast bekogelt een wegloper de interceptors vanop het dak van een gebouw.
«
»
20:30 The Pink Panther Strikes Again
Dreyfus, een voormalige politiechef, ontsnapt uit een inrichting en probeert Clouseau te vermoorden. Als dat mislukt, probeert hij het op een andere manier.
«
»
22:30 Menendez: Blood Brothers
In 1989 brachten de broers Lyle en Erik Menendez hun ouders om het leven. Tijdens het proces beweerden ze tot hun daad te zijn gedreven door langdurig misbruik.
«
»
00:15 The A-Team
Face wil lid worden van een prestigieuze countryclub, maar wordt hierbij tegengewerkt door een corrupte bankier. Het A-Team wil hier het fijne van weten en gaat op onderzoek uit.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers