TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Xena, The Warrior Princess
Alhoewel er achter elke boom gevaar schuilt, trekken Xena en Gabrielle dwars door het oorlogsgebied.
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Dragmon wil de Ixian-steen stelen van de centauren. Deze steen bevat kwade geesten en Dragmon wil die bevrijden zodat de centauren opnieuw boosaardige wezens worden.
«
»
14:20 All New Traffic Cops
Brigadier Mick Roffe, het hoofd van de nieuwe eenheid, heeft het gemunt op vermoedelijke drugsdealers. Samen met een team van specialisten doen ze een inval bij een club in Catterick.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle gaan naar de Tempel van de Drie Schikgodinnen om er het overlijden van Xena's broer Lyceus te herdenken. Plots wordt het tweetal aangevallen door het leger van Caputius.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michael en Jay vieren hun huwelijksverjaardag. Ze zijn beiden teleurgesteld in het cadeau die ze van elkaar hebben gekregen.
«
»
16:35 The Nanny
Frans vriendin Val is verliefd op een zekere Paulie. Fran voelt zich een beetje verloren en zoekt noodgedwongen het gezelschap op van Maxwell en de kinderen. Intussen stapt C.C. boos op.
«
»
17:05 Relic Hunter
In St. Louis begeleidt Sydney postdoctoraal student Adam die op het spoor is van een oud Amerikaans artefact, maar al snel is hun leven in gevaar.
«
»
17:55 The A-Team
Jaren geleden redde Sam Yeng in Saigon het leven van het A-team. In ruil voor zijn heldendaad hielpen de mannen hem bij het opstarten van een Chinees restaurant in Los Angeles.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough.
«
»
19:45 Last Man Standing
Vanessa snurkt en Mike probeert het probleem subtiel aan te kaarten. Mandy treft voorbereidingen voor de komst van de nieuwe baby van Kristin en Ryan.
«
»
20:10 Komt een man bij de dokter
Show.
«
»
20:40 Splash
Zakenman Allen Bauer ontmoet op een dag de knappe Madison. Hij is meteen tot over zijn oren verliefd. In werkelijkheid is zij echter de zeemeermin die hem als achtjarige van de verdrinkingsdood redde.
«
»
22:45 Swiss Army Man
De hopeloze Hank is gestrand in de wildernis en vindt een mysterieus lijk.Hij beseft dat de dode man de sleutel kan zijn tot overleven.
«
»
00:40 My Wife and Kids
Michael heeft een antirimpelinjectie gehad, waardoor hij een onnatuurlijke uitdrukking op zijn gezicht heeft. Hij moet die dag voor de rechter verschijnen voor een verkeersboete.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers