TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Nanny
Fran krijgt bezoek van haar oom Jack en haar nicht Marsha. Ze worden vergezeld door haar moeder Sylvia, die hen heeft verteld dat haar dochter getrouwd is met een rijke musicalproducer.
«
»
13:00 The Nanny
Omdat Grace zich steeds meer hecht aan haar ingebeelde vriend Imogene besluit Fran de therapiesessies van het meisje drastisch te verminderen zodat ze meer tijd heeft om plezier te maken.
«
»
13:25 The Nanny
Nadat Niles Fran vertelt dat Mr. Sheffield grote kerstbonussen geeft aan zijn personeel, koopt Fran voor iedereen dure cadeautjes op krediet.
«
»
13:55 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell en C.C. de bekende soapacteur Brock Storm proberen vast te leggen voor hun volgende musical, is ze door het dolle heen.
«
»
14:20 De Wegpolitie UK
Een arrestatie thuis draait uit op een impasse tussen de politie en een gewapende verdachte. Spike ontdekt een hoop cannabis samen met enkele jachtgeweren. Politiehond Ronnie strikt een geseinde man.
«
»
15:15 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Claire heeft voor het eerst een afspraakje met Tony, maar Michael ziet er tegenop om haar te laten gaan.
«
»
16:35 The Nanny
Maxwell brengt alles in gereedheid voor de komst van zijn vroegere kinderoppas, 'Nanny' Clara Mueller.
«
»
17:05 Xena, The Warrior Princess
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders worden gefolterd, komen Xena en Gabrielle tussenbeide.
«
»
17:55 Magnum
Voetballer Dorsey Bramlett is tijdens een trainingssessie op Hawaï op het nippertje aan een aanslag ontsnapt. Omdat hij al jaren bevriend is met Magnum, vraagt hij de detective als bodyguard.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Paul Jackson en Carl Wood achtervolgen een witte bestelwagen die Willington onveilig maakt. Hondenagent Liam heeft een nieuwe rekruut mee: de twee jaar oude Duitse herder Titan.
«
»
19:45 Brooklyn Nine-Nine
Terry vermoedt dat de Pontiac Bandit weer auto's aan het stelen is. De rest van het korps gooit alles in de strijd om Shaw's als politiebar te behouden.
«
»
20:10 Flodder
Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning.
«
»
20:40 Major League
Rachel Phelps is tegen wil en dank de eigenares van honkbalclub Cleveland Indians. Ze huurt het slechtste team aller tijden in om van haar contract af te geraken. Maar de oude knarren hebben ambitie.
«
»
22:40 Moonwalkers
Juli 1969. De koppige CIA-agent Kidman wordt naar Londen gestuurd om de wereldberoemde regisseur Stanley Kubrick te overhalen om in het diepste geheim de maanlanding na te bootsen in een studio.
«
»
00:25 My Wife and Kids
De ouders van Michael hebben al jaren niet meer tegen elkaar gesproken. Als ze allebei tegelijkertijd op bezoek komen, ontstaat er een gigantische ruzie.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zorgen voor Mama' - Kristl Verbeke

Kristel maakt kennis met de 43-jarige Marleen uit Hamme, uitgerekend de plek waar Kristel als tiener zelf opgroeide in armoede. Marleen en haar man Sven zijn beiden al jaren werkloos en straathoekwerker Joost hoopt daar verandering in te kunnen brengen. In Ravels ontmoet Kristel de 25-jarige Ellen, een alleenstaande mama met twee kinderen. Ellen staat er alleen voor in de opvoeding en kan op niemand anders rekenen dan zichzelf. Ze werkt als poetsvrouw en 60 euro per week is alles wat er overblijft om van te leven. Sociaal werker Claudia schiet te hulp.

'Zorgen Voor Mama', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers