TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Xena, The Warrior Princess
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en schiet lukraak enkele pijlen af. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt.
«
»
14:30 De Wegpolitie UK
Presentatoren Rick en Ortis volgen de agenten tijdens een moeilijke nachtshift. Een auto rijdt zich klem in een doodlopende straat. Hondenagent Ian moet hulp bieden aan het vuurwapenteam.
«
»
15:20 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Michael gaat naar het tankstation, maar moet ontzettend lang wachten door de klant voor hem.
«
»
16:45 The Nanny
Nadat Niles Fran vertelt dat Mr. Sheffield grote kerstbonussen geeft aan zijn personeel, koopt Fran voor iedereen dure cadeautjes op krediet.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben...
«
»
18:00 Magnum
Magnum heeft een ongeluk met de Ferrari van Robin Masters, waardoor hij aan geheugenverlies lijdt. Vervelend, want hij had net iets belangrijks ontdekt.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Spike en Ian Squire achtervolgen een twintigjarige dronken bestuurder die hen probeert af te schudden op een camping. Ben achtervolgt een jonge racer.
«
»
19:45 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Gina gaan naar hun 20ste middelbareschoolreünie. Op het politiekantoor helpt Charles Rosa met haar liefdesleven.
«
»
20:10 Flodder
Zoon Kees lijkt herboren. Hij is plotseling uiterst behulpzaam, geeft erg intelligente aanwijzingen en merkwaardig genoeg bezwijken de vrouwen voor zijn charmes. Kortom Kees is niet meer te herkennen.
«
»
20:40 Chicago Fire
Chicago PD schakelt de brandweerkazerne in na een aanslag in een tv-studio. Casey, Severide en Boden bieden hun hulp aan. Kidd begint te twijfelen aan haar relatie.
«
»
21:20 Chicago Fire
Wanneer de kazerne uitrukt voor een auto-ongeluk, krijgt Casey een vermoeden van huishoudelijk geweld tussen de gewonde vrouw en haar man. Ondertussen biedt Kidd Severide een helpende hand aan.
«
»
22:10 Rampzalige Vluchten
Een blik op de meest extreme vluchten ooit vastgelegd op camera.
«
»
23:00 Snowfall
Franklin en Leon zijn nergens te bespeuren en Jerome begint ongerust te worden. Franklin moet ondertussen een manier zien te vinden om te overleven.
«
»
23:55 My Wife and Kids
De familie brengt een avond door in een Japans restaurant. In tegenstelling tot alle andere tafels worden zij niet op hun wenken bediend.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zorgen voor Mama' - Kristl Verbeke

Kristel maakt kennis met de 43-jarige Marleen uit Hamme, uitgerekend de plek waar Kristel als tiener zelf opgroeide in armoede. Marleen en haar man Sven zijn beiden al jaren werkloos en straathoekwerker Joost hoopt daar verandering in te kunnen brengen. In Ravels ontmoet Kristel de 25-jarige Ellen, een alleenstaande mama met twee kinderen. Ellen staat er alleen voor in de opvoeding en kan op niemand anders rekenen dan zichzelf. Ze werkt als poetsvrouw en 60 euro per week is alles wat er overblijft om van te leven. Sociaal werker Claudia schiet te hulp.

'Zorgen Voor Mama', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers