TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle zijn op zoek naar de heldhaftige krijger Meleager. Gabrielle spreekt vol lof en eerbied over de man. De stad waar hij woont, ligt er echter verlaten bij.
«
»
13:40 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
14:30 De Wegpolitie UK
Jenno krijgt een lading pepperspray in zijn gezicht, Jim heeft zijn handen vol met een luidruchtige dronken bestuurder en Tom Spowage jaagt op een gewelddadige gewapende overvaller.
«
»
15:25 Top Gear
Automagazine.
«
»
16:20 My Wife and Kids
Michael doodt per ongeluk Kady's hamster. Hij kan de moed niet opbrengen om haar te vertellen wat er is gebeurd. Intussen probeert Claire een ziekte te veinzen zodat ze niet naar school hoeft te gaan.
«
»
16:45 The Nanny
C.C. heeft ervoor gezorgd dat Maggie door de New Yorkse high society uitgenodigd wordt op een van hun prestigieuze feestjes.
«
»
17:10 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
18:00 Magnum
Dick McWilliams, een oude vriend van Magnum, werd ontvoerd. Dicks Japanse vrouw Mitsu vraagt T.M. om het losgeld te droppen zonder de politie of haar vader in te lichten.
«
»
18:55 De Wegpolitie UK
Jacko probeert een verdachte te stoppen die een pakje uit het raam gooide tijdens een achtervolging. Een jonge bestuurder beweert dat hij werd gedwongen door een familielid om de wet te overtreden.
«
»
19:45 Anger Management
Komische serie.
«
»
20:10 Flodder
Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen.
«
»
20:40 Chicago Fire
Casey en Severide raken het niet eens over een reddingsoperatie. Hermann brengt zijn dochter mee naar de kazerne. Brett wordt verrast tijdens een wellnessweekend. Kidds sociale leven krijgt een boost.
«
»
21:20 Chicago Fire
Casey en Severide worden tijdens een brand gedwongen om van de vijfde verdieping in een rivier te springen.
«
»
22:10 Rampzalige Vluchten
Een blik op de meest extreme vluchten ooit vastgelegd op camera.
«
»
23:00 Snowfall
Franklin en zijn bende zijn nu de belangrijkste dealers in de buurt, maar het succes brengt nieuwe problemen met zich mee. Teddy gaat op zoek naar een nieuwe piloot.
«
»
23:55 My Wife and Kids
Michael merkt dat de kinderen niet op een verstandige manier kunnen omgaan met hun zakgeld.
«
»
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers