TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:35 Relic Hunter
Sydney zoekt deze keer een eeuwenoude Indische dolk met een kwade kracht die een antropoloog tot de moord op zijn assistent zou hebben gedreven.
«
»
13:25 Relic Hunter
In Zuid-Amerika wordt het voor Sydney en Nigel nog gevaarlijker na de ontdekking van een vaartuig met de grote krijgersgeest van de Mochias.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Carlile Transportation heeft amper drie maanden tijd om tweeduizend ladingen te lossen in Deadhorse. Trucker Lisa Kelly bereidt zich voor op haar eerste rit, maar ze kampt met twee grote vooroordelen.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Op een nacht krijgt Xena het bezoek van de geest van haar geliefde Marcus, die haar onomwonden om hulp vraagt.
«
»
16:10 My Wife and Kids
De familie Kyle wil graag Michaels werknemer Larry troosten. Zijn 103-jarige grootmoeder is overleden en hij geraakt maar niet over zijn verdriet heen.
«
»
16:35 The Nanny
Meneer Sheffield vindt dat hij zijn imago moet opkrikken en huurt de aantrekkelijke Sydney in om de klus te klaren. Ze doet haar werk erg goed en tovert Maxwell om in een stoere man.
«
»
17:05 Relic Hunter
Geheim agent Derek Lloyd kidnapt Nigel om Sydney naar New Guinea te lokken.
«
»
17:55 The A-Team
Een groepje dronken criminelen valt het weeshuis van Santa Maria binnen. Zuster Teresa, die voor haar intrede Leslie heette en een ex-liefje van Peck is, contacteert haar ex-vriend.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het seizoen is drie weken ver in Noord-Alaska en Carlile Transportation heeft nog maar 500 van de 2.000 ladingen vervoerd naar de Prudhoe Bay-olievelden. De klok tikt.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike wordt gevraagd om les te geven op de zondagsschool, maar hij vraagt Kyle om zijn plaats in te nemen.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Mike and Dave Need Wedding Dates
Broers en fuifnummers Mike en Dave gaan via een contactadvertentie op zoek naar dates voor het huwelijk van hun zus. De uitverkoren dames blijken echter nog grotere feestbeesten dan Mike en Dave.
«
»
22:35 Phantom Thread
De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het Londen van de jaren 50.
«
»
01:00 My Wife and Kids
Jay wil aan een marathon deelnemen en traint volop om in conditie te raken. Michael veronderstelt dat hij als man die sportieve uitdaging wel aankan, zelfs zonder training.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers