TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 De Wegpolitie UK
Tim en Tom proberen een overvaller te klissen, Jim heeft zijn handen vol met een agressieve chauffeur en een jongeman wordt neergestoken in een straatgevecht.
«
»
13:45 De Wegpolitie UK
In deze aflevering jaagt Bob Beckett op een messentrekker die te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Interceptors John Gardiner en Chris Rigby zitten gewapende overvallers op de hielen.
«
»
14:25 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
15:25 Top Gear
Grensverleggend auto- en motormagazine gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.
«
»
16:20 Vossenstreken
In 2001 verdwenen twee 19-jarige vrouwen in dezelfde buurt: Renée Vollebreght en Michelle Daniëls. Voor Renée werd indertijd losgeld gevraagd en betaald, maar van de jonge vrouw bleef elk spoor uit.
«
»
17:10 Vossenstreken
Het team van commissaris Sara Roose verdiept zich in de verdwijning van Hans Kastens. De jongeman werd in 1989 ontvoerd aan een visvijver, maar slaagde er in om te ontsnappen.
«
»
18:00 De Raf & Ronny Show
Eén van Rafs nachtelijke escapades heeft pijnlijke gevolgen in de vorm van de doofstomme Yolanda. Plannen voor een eigen talkshow worden reëel.
«
»
18:40 Flodder
Tijdens een rit door Zonnedael worden Johnnie, zijn zoon Kees en zijn dochter Kees door een agent tegengehouden. Dochter Kees voelt zich meteen aangetrokken tot de agent.
«
»
19:05 Flodder
Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken.
«
»
19:35 Flodder
Na een ruzie met Ma loopt Toet van huis weg. Heel toevallig wordt ze iets later gekidnapt. Opa heeft het allemaal zien gebeuren.
«
»
20:05 De Raf & Ronny Show
Mosje Schnitzel laat weer van zich horen. De voorbereidingen van de talkshow De Ronny en Raf show gaan van start.
«
»
20:40 The Last Castle
Na een zware fout wordt generaal Irwin gedegradeerd en veroordeeld tot een langdurige gevangenisstraf in The Castle, een militaire strafinrichting die geleid wordt door de tirannieke kolonel Winter.
«
»
23:05 Rampzalige Vluchten
Een blik op de meest extreme vluchten ooit vastgelegd op camera.
«
»
00:00 The Graham Norton Show
Graham Norton ontvangt Hollywood A-listers en Britse big shots op zijn sofa.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers