TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Selina schrikt wanneer ze ontdekt dat Christoph contact heeft met de rechtbank en hij Ariane onder toezicht wil laten plaatsen. Cornelius wil zich gaan aangeven bij de politie.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.
«
»
16:15 Will & Grace
Karen viert de overwinning van haar baseballteam. Will en Grace praten over de toekomst na het bezichtigen van een huis. En ook Jack heeft knopen door te hakken.
«
»
16:40 The Good Doctor
Een dronken student wordt binnengebracht met een gebroken enkel. Tijdens het zetten van de enkel neemt zijn hartslag dramatisch toe.
«
»
17:30 Will & Grace
Will wil het verleden laten voor wat het is en ook Karen besluit de confrontatie met haar ex-man aan te gaan. Grace krijgt oefenweeën en Jack krijgt de kans van zijn leven.
«
»
17:55 Anger Management
Charlie neemt een pooier mee naar zijn therapiegroep, maar die wil hem in natura betalen voor zijn diensten. Ondertussen raken Sean en Michael betrokken in een raciaal datingincident.
«
»
18:25 The Kids Are Alright
Peggy wil dat Mike met Timmy praat nadat ze heeft ontdekt dat Timmy een nieuwe hobby heeft. Mike besluit de hulp in te roepen van Lawrence.
«
»
18:55 The Simpsons
De nieuwe vegetarische Krusty Burger zorgt ervoor dat bijna iedereen in Springfield een voedselvergiftiging oploopt. De oorzaak ligt bij bedorven gerst dat in het naburige Ogdenville werd geteeld.
«
»
19:20 The Simpsons
Homer krijgt de hoofdrol in de superheldenfilm 'Everyman'. Maar hiervoor moet hij zich aan een streng dieet houden en een intense fitnesskuur volgen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon zijn twee briljante fysici, maar hun genialiteit helpt hen op sociaal vlak geen stap vooruit. Vooral van de omgang met vrouwen hebben beide nerds geen greintje verstand.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Penny vraagt Leonard en Sheldon om een oogje in het zeil te houden tijdens de levering van haar meubels de volgende ochtend. Ze geeft hen de sleutels van haar appartement.
«
»
20:35 The Informer
Ex-soldaat Pete Koslow zit een celstraf uit. Hij kan vroeger vrijkomen op voorwaarde dat hij infiltreert bij de organisatie van de machtigste crimineel van New York: The General.
«
»
22:35 The Last Kingdom
Na verraad in Eoferwic gaat Sigtryggr op zoek naar hulp. Uhtred smeekt Aethelflaed om militaire steun, maar zij kan die niet geven. Edward krijgt steun van een onverwachte bondgenoot.
«
»
23:45 Emergence
Piper wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Jo en Benny zetten hun onderzoek naar Richard Kindred verder. Alex probeert de code van een radiofrequentie te ontcijferen.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon zijn twee briljante fysici, maar hun genialiteit helpt hen op sociaal vlak geen stap vooruit. Vooral van de omgang met vrouwen hebben beide nerds geen greintje verstand.
«
»
00:55 The Big Bang Theory
Penny vraagt Leonard en Sheldon om een oogje in het zeil te houden tijdens de levering van haar meubels de volgende ochtend. Ze geeft hen de sleutels van haar appartement.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers