TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:55 A Christmas to Remember
Na een stressvolle periode heeft tv-kok Jennifer tijd voor zichzelf nodig. Ze besluit Kerstmis te vieren bij haar beste vriendin in een rustig bergdorpje. Onderweg krijgt Jennifer echter een ongeluk.
«
»
15:50 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
16:25 Proven Innocent
Het team buigt zich over het dossier van Gabrielle Parcell, die veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar babydochter.
«
»
17:20 Proven Innocent
Het komt tot een confrontatie tussen Madeline en Bellows. Easy neemt ondertussen de verdediging op zich van immigrant Hector Costa, die veroordeeld werd voor moord.
«
»
18:20 Sing
Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.
«
»
20:25 Snow White
Nadat een boosaardige koningin de troon van Sneeuwwitje gestolen heeft en ze verbannen werd naar het bos, vecht ze samen met haar zeven dwergen voor het koninkrijk.
«
»
22:30 Daddy's Home Two
Dusty en Brad hebben hun geschillen aan de kant geschoven en hebben een goede regeling getroffen in verband met het co-ouderschap. Alles gaat vlot, tot hun vaders op bezoek komen.
«
»
00:25 American Horror Story
Horrorserie.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers