TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:55 A Christmas to Remember
Na een stressvolle periode heeft tv-kok Jennifer tijd voor zichzelf nodig. Ze besluit Kerstmis te vieren bij haar beste vriendin in een rustig bergdorpje. Onderweg krijgt Jennifer echter een ongeluk.
«
»
15:50 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
16:25 Proven Innocent
Het team buigt zich over het dossier van Gabrielle Parcell, die veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar babydochter.
«
»
17:20 Proven Innocent
Het komt tot een confrontatie tussen Madeline en Bellows. Easy neemt ondertussen de verdediging op zich van immigrant Hector Costa, die veroordeeld werd voor moord.
«
»
18:20 Sing
Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.
«
»
20:25 Snow White
Nadat een boosaardige koningin de troon van Sneeuwwitje gestolen heeft en ze verbannen werd naar het bos, vecht ze samen met haar zeven dwergen voor het koninkrijk.
«
»
22:30 Daddy's Home Two
Dusty en Brad hebben hun geschillen aan de kant geschoven en hebben een goede regeling getroffen in verband met het co-ouderschap. Alles gaat vlot, tot hun vaders op bezoek komen.
«
»
00:25 American Horror Story
Horrorserie.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers