TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Eva vertelt Christoph dat Robert en Werner van hem afwillen als zakenpartner. Tim begrijpt niet waarom Franzi het heeft uitgemaakt. Zij vindt intussen troost bij Steffen.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Fixer Upper Mysteries 1: Concrete Evidence
Tijdens de renovatie van een oude woning stuiten Shannon en haar vriend Mac op het skelet van een meisje dat vijftien jaar eerder spoorloos verdween. Shannon start meteen een onderzoek.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Leonard probeert angstvallig te verbergen dat hij de nacht heeft doorgebracht met de zus van Raj. Sheldon ontdekt het geheim van Leonard en probeert hem te helpen.
«
»
16:45 The Nanny
C.C. wil dat Maxwell een onemanshow met Chevy Chase op touw zet. Maxwell ziet brood in het idee en wil iedereen meenemen naar Atlantic City om een optreden van de komiek bij te wonen.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Terwijl de jongens de hele nacht in de rij staan te wachten voor de nieuwe film die ze willen zien, nodigen Penny en Bernadette Amy uit voor een feestje.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Penny's vader komt op bezoek en ze vraagt aan Leonard om te doen alsof hij haar vriendje is. Howard, Raj en Bernadette blijven de hele nacht wakker om door hun telescoop naar het heelal te kijken.
«
»
18:10 The Goldbergs
Beverly is teleurgesteld, want niemand van de kinderen wil Halloween met haar vieren. Pops is dan weer teleurgesteld in Adam nu die liever met zijn vrienden gaat feesten in plaats van met hem.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer komt te weten dat zijn vaste bowlingpartner Dan Gillick als boekhouder werkt voor Fat Tony. Lisa kampt met een ijzertekort en moet dringend vlees beginnen te eten.
«
»
19:05 The Simpsons
Homer wint met een wedstrijd een gloednieuwe MyPad. Het wordt zijn favoriete hebbedingetje, tot hij het toestel stuk maakt.
«
»
19:35 Las Vegas
Wanneer Ed wordt verdacht van moord op een voormalig CIA-agent onderzoeken Mike en Danny in het geheim de zaak. Zo hopen ze de naam van hun baas te kunnen zuiveren.
«
»
20:30 L.A.'s Finest
Na hun ontdekking weten Syd en Nancy niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Ondertussen onderzoekt het team een moord in een van de stadsparken.
«
»
21:25 L.A.'s Finest
Carlene moet de gevolgen dragen van haar daden. Syd en Nancy komen Gabriel Knox op het spoor, maar een schokkende onthulling schudt alle kaarten door elkaar.
«
»
22:25 Orange is the New Black
Gedetineerden voeren campagne langs raciale lijnen voor een stem binnen de gevangenisraad, maar Piper houdt zich liever afzijdig van de steeds feller wordende rivaliteit.
«
»
23:25 Las Vegas
Wanneer Ed wordt verdacht van moord op een voormalig CIA-agent onderzoeken Mike en Danny in het geheim de zaak. Zo hopen ze de naam van hun baas te kunnen zuiveren.
«
»
00:15 The Chi
Kevin schiet Papa en Jake te hulp. Emmett vindt een tijdelijke oplossing voor zijn voedseltekort. Trig bedenkt een plan om de voogdij over Jake te krijgen.
«
»
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers