TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph en Ariane brengen steeds meer tijd met elkaar door. Ze spreken af in de alpenhut, maar dan breekt er brand uit. Franzi kan het geheim van Nadja niet meer voor zich houden.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Out of Sight
Een voormalige Americanfootballcoach heeft een zelfhulpboek geschreven met de naam 'Reach'. Hoewel het boek al gauw heel populair is, weigert de auteur uit de anonimiteit te treden.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Leonard is allesbehalve enthousiast over het nakende kerstbezoek van zijn moeder. Daar komt niet meteen verandering in wanneer hij ontdekt dat zijn broer verloofd is met een buitengewoon slim meisje.
«
»
16:40 Married... with Children
Steve is radeloos als blijkt dat hij zijn haar verliest. Ook Al kampt met hetzelfde probleem. Samen gaan ze op zoek naar een reddingsmiddel.
«
»
17:05 Married... with Children
Steve en Marcy huren Madame Olga, een toekomstvoorspelster, in om hun bedrijfsfeestje op te vrolijken. Iedereen behalve Marcy krijgt een positieve toekomst voorspeld.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Er wordt ingebroken in het appartement van Sheldon en Leonard. Sheldon is teleurgesteld dat de politie niet meteen een grootscheepse actie op touw zet. Hij voelt zich niet langer op zijn gemak.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Sheldon zit al dagenlang vast in zijn theoretisch onderzoek en slaagt er niet in de laatste hand te leggen aan een formule. Hij besluit een voorbeeld te nemen aan Albert Einstein.
«
»
18:40 The Simpsons
Hoe zal het leven van de Simpsons er binnen 30 jaar uitzien? Lisa is een succesvolle zakenvrouw. Ze is getrouwd met Milhouse en heeft een rebellerende tienerdochter. Bart is een werkloze nietsnut.
«
»
19:05 The Simpsons
Nadat zijn vlucht naar Montana uren vertraging oploopt, laat Homer zijn ongenoegen blijken over het wanbeheer van de luchthaven. Bart filmt Homers razernij en plaatst het filmpje op YouTube.
«
»
19:35 Las Vegas
Danny zorgt zowel voor de beveiliging van de winnaar van de jackpot als voor diens winst. De man krijgt echter plots een hartaanval, waarna zijn hebzuchtige vrouw meteen opduikt.
«
»
20:30 Gold
Goudzoeker Kenny Wells heeft betere tijden gekend. Hij besluit om samen te werken met geoloog en avonturier Michael Acosta. Samen gaan ze op zoek naar een goudader in Indonesië.
«
»
22:45 Point Break
De jonge FBI-agent Utah infiltreert in een groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven.
«
»
00:45 Las Vegas
Danny zorgt zowel voor de beveiliging van de winnaar van de jackpot als voor diens winst. De man krijgt echter plots een hartaanval, waarna zijn hebzuchtige vrouw meteen opduikt.
«
»
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers