TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
De mysterieuze dood van Romy laat Michael niet los. Hij besluit Paul in te lichten over zijn vermoedens. Linda maakt zich zorgen over Dirk en Christoph.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Glass House: the Good Mother
Een jaar nadat ze hun zoon David hebben verloren, adopteren Eve en Raymond de weeskinderen Ethan en Abby. Ze brengen hen naar een woning vlak bij een meer.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Barney wil St-Patrick's Day vieren zoals het hoort: met veel bier en mooie vrouwen. Ted besluit hem te vergezellen naar een nachtclub en te feesten alsof de wereld op het punt staat te vergaan.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Ted zet zijn zoektocht naar de ware voort. Het lijkt de goeie kant op te gaan met zijn dermatologe Stella, althans dat denkt hij toch. In werkelijkheid ziet ze hem helemaal niet staan.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Barney vraagt zich af waarom zijn versierpogingen telkens op een klap in zijn gezicht uitdraaien. Al snel wordt duidelijk dat een ex-vriendin alle vrouwen in zijn buurt waarschuwt voor zijn gedrag.
«
»
17:50 Modern Family
De familie komt samen bij Jay om het diploma van Alex te vieren. Phil zit vast in Seattle en viert noodgedwongen mee via Skype.
«
»
18:20 Modern Family
Haley wil voorkomen dat Andy Beth ten huwelijk vraagt en daardoor moeten zowel Haley als Andy hun gevoelens een plek geven, elk op hun eigen manier. Phil en Claire maken het alleen maar erger.
«
»
18:50 Chicago Med
Connor behandelt een slachtoffer met schotwonden die onverwachte banden heeft met Halstead. Maggie voelt zich schuldig over de terugkeer van een patint.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om zijn vervreemde broer op te sporen. Die zou namelijk de enige geschikte beenmergdonor zijn.
«
»
20:40 Abduction
Nathan Harper vindt zijn eigen foto op een website met vermiste personen. Hij besluit op zoek te gaan naar zijn ware identiteit en ontdekt al snel dat zijn ouders niet zijn wie ze beweren te zijn.
«
»
22:40 Memento
Leonard Shelby liep een hoofdletsel op toen hij de moord op zijn vrouw wilde verhinderen. Zijn hersenen zijn beschadigd waardoor hij aan geheugenverlies lijdt.
«
»
00:50 Magnum P.I.
Een man die lijdt aan een agressieve vorm van kanker huurt Magnum in om zijn vervreemde broer op te sporen. Die zou namelijk de enige geschikte beenmergdonor zijn.
«
»
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers