TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph en Dirk ontdekken dat ze opgesloten zitten in de kelder van de leegstaande villa. Walter hoort hen en belooft hulp te gaan zoeken, maar wat later is hij dit weer vergeten.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Flightplan
Luchtvaartingenieur Kyle Pratt vliegt met het stoffelijk overschot van haar man van Berlijn naar New York. In het vliegtuig merkt ze plots dat haar dochtertje Julia is verdwenen.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Ted wil dringend iets doen aan zijn belabberde conditie en hij schaft zich samen met zijn vrienden een fitnessabonnement aan. In de fitnessclub loopt Barney een oude bekende tegen het lijf.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Ted wil uitgaan met de dokteres die de liefdestatoeage op zijn onderrug verwijdert. Zijn vrienden proberen hem aan de hand van enkele concrete voorbeelden aan te tonen dat dit geen goed idee is.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Barney wil St-Patrick's Day vieren zoals het hoort: met veel bier en mooie vrouwen. Ted besluit hem te vergezellen naar een nachtclub en te feesten alsof de wereld op het punt staat te vergaan.
«
»
17:50 Modern Family
Alex is absoluut niet blij wanneer zij gekozen wordt om een afscheidsrede te houden op de universiteit. Gloria bereidt zich voor op haar staatsburgerschapsexamen.
«
»
18:20 Modern Family
Claire denkt eraan haar job op te zeggen. Mitch en Cam zijn bang dat Lily geen empathie toont. Gloria probeert een wig te drijven tussen Manny en zijn vriendin.
«
»
18:50 Chicago Med
Halstead verbergt de diefstal van zijn vuurwapen voor een argwanende Manning. De kou tussen Connor en Bekker is nog steeds niet uit de lucht. Samen moeten ze een hiv-patint opereren.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum zit al enkele weken zonder werk en besluit, ondanks zijn allergie, in te gaan op de vraag van een klein meisje om haar vermiste kat op te sporen.
«
»
20:40 The Lone Ranger
Tonto is een ouder wordende wijze indiaan. Tijdens een Wild West-show in San Francisco vertelt hij het verhaal van de gemaskerde Texas Ranger John Reid.
«
»
23:20 Orange is the New Black
Door bureaucratisch gedoe en onderliggende woede lukt het Caputo niet om een gevoelige situatie onder controle te houden.
«
»
00:50 Vikings
Het bloedvergieten gaat ongestoord verder in Kattegat. Terwijl het verslagen leger de aftocht blaast, keert een legendarische krijger huiswaarts.
«
»
01:45 Magnum P.I.
Magnum zit al enkele weken zonder werk en besluit, ondanks zijn allergie, in te gaan op de vraag van een klein meisje om haar vermiste kat op te sporen.
«
»
02:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers