TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 This is Us
De geschiedenis van Beth en Randall door de jaren heen.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Great Wall
William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangengenomen worden door het Chinese leger.
«
»
16:15 Single Parents
Will Cooper is altijd zo erg gefocust geweest op het opvoeden van zijn dochter, dat hij vergeten is hoe het leven als man eruit ziet, los van zijn vaderlijke taken.
«
»
16:45 Single Parents
Douglas zit thuis voor het slaapfeestje van de kinderen en Will grijpt deze gelegenheid aan om met hem te 'verbroederen', iets waarin hij nooit eerder geslaagd is.
«
»
17:10 Single Parents
Nadat Poppy ziet hoe losjes Douglas en de tweeling gaan over het overlijden van hun cavia Pickle, probeert ze ervoor te zorgen dat Douglas en de tweeling hun gevoelens niet langer onderdrukken.
«
»
17:40 Life in Pieces
Het is Thanksgiving, maar niemand vindt het bloemkoolgerecht van Colleen lekker. Greg en Jen willen de peter van Lark kiezen. Samantha sluipt stiekem in een maisveld met haar vriend.
«
»
18:10 Life in Pieces
Greg baalt nog steeds van een ongeluk dat een pingpongwedstrijd tussen hem en Matt vroegtijdig heeft beindigd. Ze besluiten het voor eens en altijd te beslechten.
«
»
18:40 The Sorcerer's Apprentice
Tovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen duistere krachten. Zijn aartsvijand, de boosaardige magir Maxim Horvath, bereidt een plan voor om de stad te vernietigen.
«
»
20:40 Thor
De dondergod Thor doet door zijn roekeloze gedrag een eeuwenoude oorlog weer losbarsten en wordt door zijn vader Odin naar de aarde verbannen om er als gewone sterveling tussen de mensen te leven.
«
»
22:50 Timeless
Lucy en Rufus volgen Flynn naar Parijs in het jaar 1927. Samen met Ernest Hemingway proberen ze vervolgens te voorkomen dat Flynn Charles Lindbergh aanvalt.
«
»
23:40 Mayans M.C.
Een bikerbijeenkomst leidt tot een verontrustende alliantie. Emily doet een schokkende ontdekking wanneer ze in het verleden graaft.
«
»
00:50 Containment
Een grote doorbraak brengt dr. Cannerts een stap dichter bij het vinden van een remedie tegen het virus. Jana en Suzy plannen hun ontsnapping uit het cordon via een ondergronds tunnelsysteem.
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers