TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Chicago Med
Halstead moet het leven redden van Manning, die met een helikopter is verongelukt. De spanning tussen Rhodes en Bekker bereikt een hoogtepunt. Dr. Charles en dr. Choi staan een verslaafde patint bij.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Ant-Man
Om te verhinderen dat een speciaal krimppak in de verkeerde handen valt, schakelt professor Hank Pym de hulp in van de knullige inbreker Scott Lang.
«
»
16:35 Bless This Mess
Als startschot voor het nieuwe footballseizoen moeten Mike en Rio een feest organiseren, inclusief een varkensrace. Beau en Kay proberen hun problemen voor iedereen verborgen te houden.
«
»
17:00 Bless This Mess
Na een gesprek met Beau besluiten Mike en Rio hun seksleven nieuw leven in te blazen. Brandon, de zoon van Constance, keert terug en ontdekt de relatie van zijn moeder met Rudy.
«
»
17:30 Timeless
In een wanhopige poging om Jessica te redden reizen Wyatt en Rufus in het geheim terug naar het jaar 1980. Lucy blijft in het heden om agent Christopher op afstand te houden.
«
»
18:25 Definitely, Maybe
Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn elfjarige dochter Maya wil eindelijk weten wie nu haar echte moeder is. Ze smeekt hem om haar het volledige verhaal te vertellen.
«
»
20:25 The Great Wall
William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangengenomen worden door het Chinese leger.
«
»
22:25 Tornado Warning
Dertig jaar na de verwoesting van een plattelandsdorpje wordt de wereld opnieuw geteisterd door een reeks ongewone, groene tornado's. Weerdeskundige Judd Walker trekt aan de alarmbel.
«
»
00:10 Orange is the New Black
Wanneer Piscatella en zijn bewakers hard optreden, zorgt dit voor een verschuiving binnen de 'gevangenisfamilies'. Poussey, Judy en Alex besluiten zich te focussen op de toekomst.
«
»
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers