TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:40 Dr. Phil
De 19-jarige Madison maakt zich ernstig zorgen om haar zusje Taylor die ieder weekend rookt, blowt en drinkt. Kan Dr. Phil dit gezin nog helpen?
«
»
08:20 Dr. Phil
De zussen Kayla en Alicia liggen continu met elkaar overhoop. Dr. Phil gaat in gesprek met de ruziënde meiden en hun vader en stiefmoeder.
«
»
09:00 Dr. Phil
Sinds zijn relatie vijf jaar geleden stukliep woont Jess weer bij zijn moeder en komt hij nog nauwelijks zijn bed uit. Dr. Phil gaat ook in gesprek met Robert, die al vaak in de gevangenis is beland.
«
»
09:40 Forever Christmas
Tv-producer Sophia gaat een programma maken over een man die iedere dag kerst viert. Hij blijkt veel leuker te zijn dan ze op het eerste gezicht dacht. Kiest ze voor de liefde of voor de kijkcijfers?
«
»
11:10 Christmas in Washington
Decoratrice Emily Barnes krijgt de job van haar leven: ze mag de Belmarian ambassade versieren voor de feestdagen. De nieuwe ambassadeur, Magnus Anderson, heeft echter geen tijd voor de feestdagen.
«
»
12:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:40 Christmas in Evergreen
Dierenarts Allie werkt in Evergreen. Ze is van plan de kerstdagen bij haar vriend in Washington door te brengen. Ryan en zijn dochter Zoe zijn onderweg naar de luchthaven om op vakantie te gaan.
«
»
15:05 Mijn Kerst is de Beste
De duo's bezoeken als eerste Rob en Peter uit Dongen die alles uit de kast hebben gehaald. Ze versieren iedere millimeter van hun huis en koken het liefst een 16-gangendiner.
«
»
15:55 Mijn Kerst is de Beste
De koppels bezoeken Merel en Anjo uit Zwolle en beoordelen hun kerstversiering binnen en buiten, het kerstdiner en tot slot de kersttraditie.
«
»
16:40 Mijn Kerst is de Beste
Reality-show.
«
»
17:35 Mijn Kerst is de Beste
Om de week af te sluiten, gaan de kandidaten naar hét kersthuis van Hengelo. Er staat de duo's wat te wachten, want Dennis en Monique verlichten hun huis met duizenden lampjes.
«
»
18:25 Mijn Kerst is de Beste
De vier deelnemende duo's hebben elkaar punten gegeven, maar het laatste cijfer, voor het ultieme kerstgevoel, moet nog worden gegeven. Wie kan er met recht zeggen dat hun kerst het beste is?
«
»
19:20 Secrets of Diana's Last Royal Christmas: 1991
December 1991 werd Diana's laatste kerst als de vrouw van de toekomstige koning. Ongoocheld door de koninklijke mystiek en haar onverenigbaarheden met prins Charles stond het huwelijk op de helling.
«
»
20:30 The Picture of Christmas
Ember Morely, een grafisch ontwerper en illustrator van verhalenboeken in Manhattan, is verrast om te horen dat ze de kerstboomboerderij van haar grootmoeder heeft geërfd.
«
»
22:05 The Santa Squad
Allie, een werkloze kunstlerares, besluit een baan aan te nemen bij de Santa Squad om de rijke weduwnaar Gordon en zijn twee dochters te helpen.
«
»
23:45 In het spoor van de dader
Reportage.
«
»
00:40 In het spoor van de dader
Reportage.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers