TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:20 Hawaii Five-0
Een bekende burgerwacht vindt de dood, nadat hij iemand heeft aangehouden. Five-0 duikt in de wereld van superhelden en stripboeken om de moordenaar te vinden.
«
»
12:00 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
12:45 That '70s Show
Jackie wil naar een nieuwe discotheek. Steve is niet zo tuk op Jackies plan want hij kan absoluut niet dansen. Hij besluit lessen te nemen van Erics moeder.
«
»
13:10 Friends
Joey voelt zich niet langer op zijn gemak bij Rachel nu hij zijn gevoelens voor haar heeft geuit. Ross probeert zijn favoriete hemd terug te krijgen.
«
»
13:35 Friends
Terwijl ze een speech geeft voor de huwelijksverjaardag van haar ouders, wordt Monica plots onverstaanbaar. Ze heeft er spijt van dat ze de taak op zich heeft genomen.
«
»
13:55 MacGyver
Een jonge en getalenteerde graffitiartiest roept de hulp in van MacGyver. Zijn grootmoeder dreigt uit haar huis te worden gezet door een malafide vastgoedmakelaar.
«
»
14:45 MacGyver
MacGyver helpt enkele Chinese dissidenten die het bestaan van illegale werkkampen in hun thuisland openbaar willen maken.
«
»
15:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Russells vrouw Judy treft in haar slaapkamer het lichaam van dokter Dan Taxler aan en belt de hulpdiensten. Ze beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde.
«
»
16:20 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt dat het moordwapen afkomstig was uit een pandjeshuis.
«
»
17:05 That '70s Show
Eric wil met Donna naar de drive-in gaan. Jackie en Kelso belanden bij hen in de wagen. Ook Red en Kitty hebben plannen voor een avondje uit.
«
»
17:30 Friends
Joey is weer opgenomen in de vaste cast van de soap 'Days of Our Lives'. Als hij ontdekt dat zijn naam wordt gebruikt in een kruiswoordraadsel is hij in de wolken.
«
»
18:00 Friends
Rachel panikeert wanneer ze tijdens de babyshower tot het besef komt dat ze helemaal niet voorbereid is op de komst van haar baby. Ze heeft er geen idee van hoe ze voor het kleintje moet zorgen.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Alan geeft Jenny relatieadvies. Walden begint aan een nieuw project met een voormalig werknemer.
«
»
18:45 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:40 Storage Wars
Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval.
«
»
20:05 Storage Wars
Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval.
«
»
20:35 Scorpion
Team Scorpion probeert een man te redden die vastzit in een silo. Paige helpt haar moeder om haar geld terug te krijgen.
«
»
21:25 Scorpion
Team Scorpion probeert een gezonken schat te vinden. Het gaat echter helemaal mis wanneer de boot van Walter en Paige ontploft.
«
»
22:15 Scorpion
Walter en Sylvester nemen deel aan een internationale schaakcompetitie, als onderdeel van een undercovermissie. Het team probeert een spion te bevrijden voordat haar identiteit bekend wordt gemaakt.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara en Morgen onderzoeken de aanslag die werd gepleegd op een advocatenkantoor. Op de plaats delict vinden ze echter geen enkele aanwijzing.
«
»
00:05 Supernatural
Dean, Castiel en Sam doen een beroep op Rowena om de kwade zielen op afstand te houden en krijgen onverwachte hulp van Ketch.
«
»
00:45 Hawaii Five-0
Steve weet een moordenaar van zich af te schudden in zijn eigen huis. Steve en Joe White vluchten naar Montana om zich voor te bereiden op een strijd tegen degenen die wraak willen nemen.
«
»
01:30 Police Academy
Om de golf van geweld in New York in te dijken, beslist de burgemeester om het politiekorps uit te breiden. Door het tekort aan rekruten wordt besloten om de toelatingsvoorwaarden te versoepelen.
«
»
03:05 MacGyver
Een jonge en getalenteerde graffitiartiest roept de hulp in van MacGyver. Zijn grootmoeder dreigt uit haar huis te worden gezet door een malafide vastgoedmakelaar.
«
»
03:50 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers