TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
11:15 Hawaii Five-0
Jerry en zijn vrienden gaan op zoek in een kamp uit zijn kindertijd naar bewijsmateriaal voor een moord waar hij als jongen getuige van was.
«
»
12:00 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
12:45 That '70s Show
President Ford komt naar het dorp. De tieners worden er door de schooldirecteur op gewezen dat ze zich niet onverantwoord mogen gedragen. Net dat brengt Eric en zijn vrienden op ideen.
«
»
13:10 Friends
Monica nodigt voor Thanksgiving een oude schoolvriend uit die ze onlangs terug tegen het lijf is gelopen. Will ziet er helemaal anders uit dan vroeger en valt onmiddellijk in de smaak bij de vrouwen.
«
»
13:35 Friends
Monica heeft dure nieuwe laarzen gekocht. Phoebe ontdekt dat Ben naar dezelfde school gaat als het zoontje van Sting.
«
»
14:00 MacGyver
Een pyromaan heeft het voorzien op enkele vrienden van MacGyver.
«
»
14:45 MacGyver
Jesse Colton wordt neergeschoten terwijl hij zijn broer Frank en MacGyver zoekt. Gelukkig draagt hij een kogelvrije vest.
«
»
15:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt een zwaar verkeersongeval waarbij drie slachtoffers vielen.
«
»
16:25 NCIS
Ned Dorneget heeft een afspraak bij de tandarts voor een controleonderzoek. Tot zijn grote verbijstering vindt die in een van Neds tanden een zendertje.
«
»
17:10 That '70s Show
Donna heeft Eric moeiteloos verslagen tijdens een basketbalwedstrijd en Jackie is bazig tegenover Kelso. Eric voelt zich gekwetst en Kelso wil zich niet laten manipuleren door Jackie.
«
»
17:35 Friends
Ross panikeert wanneer Mona hem voorstelt om gemeenschappelijke kerstkaartjes te versturen. Intussen neemt Chandlers baas, die pas gescheiden is, hem mee naar een stripclub.
«
»
18:00 Friends
Phoebe heeft Monica en Chandler als huwelijkscadeau een Pacman-videospel gegeven. Al snel is iedereen eraan verslaafd. Ross krijgt de kans om een belangrijke cursus te onderwijzen.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Lyndsey's jaloezie verstoort de dates van Walden en Alan met twee bloedmooie vrouwen.
«
»
18:50 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:40 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:05 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Deeks en Kensi gaan undercover in een buitenwijk van de stad.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Het team krijgt het opnieuw aan de stok met The Chameleon. Zijn gestoorde spelletjes brengen het leven van Mike Renko en Lauren Hunter in gevaar.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
The Chameleon zet zijn sadistische spelletjes verder. Callen wil wraak nemen op hem na de dood van Renko en Hunter. Bovendien blijkt dat de seriemoordenaar een nieuw slachtoffer in het vizier heeft.
«
»
23:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de moord op de steenrijke zakenman Kevin Fetzer, die dood werd aangetroffen op zijn verjaardagsfeest. De moordenaar heeft hem aangekleed als een kind.
«
»
00:20 Animal Kingdom
De familie Cody gaat op Smurfs mysterieuze rooftocht, zich niet bewust van de verrassingen die hen te wachten staan wanneer ze aankomen.
«
»
01:15 Hawaii Five-0
McGarrett gaat te ver en wordt opgepakt wanneer hij de moord op zijn voormalige SEAL-collega onderzoekt. Adam keert terug naar Oahu met vreselijk nieuws over zijn huwelijk.
«
»
02:00 MacGyver
Een pyromaan heeft het voorzien op enkele vrienden van MacGyver.
«
»
02:50 MacGyver
Jesse Colton wordt neergeschoten terwijl hij zijn broer Frank en MacGyver zoekt. Gelukkig draagt hij een kogelvrije vest.
«
»
03:35 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers