TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:10 FBI
Een bankoverval leidt het team naar een kluis waarvan de inhoud de nationale veiligheid ernstig kan beschadigen. Kirsten staat te popelen om weer aan het werk te gaan.
«
»
11:50 FBI
De zoon van een gepensioneerde FBI-agent is ontvoerd en het team moet onderzoeken of het om een wraakactie gaat.
«
»
12:30 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
13:20 Storage Wars
De kopers zien tien kluizen die allemaal dezelfde eigenaar blijken te hebben. Ivy maakt winst. Mary en Kenny doen al het zware werk.
«
»
13:40 Storage Wars
Dave ontdekt dat het maken van winst een beetje lijkt op het verwijderen van tanden.
«
»
14:05 MacGyver
De machtige zakenman Andrew Barlett heeft het plan opgevat om een nieuwe stad te bouwen. De Phoenix Foundation heeft zijn twijfels over dit project.
«
»
15:00 MacGyver
MacGyver helpt enkele archeologen bij hun zoektocht naar het graf van Alexander de Grote. Al snel blijkt dat ze niet de enigen zijn die de tombe zoeken.
«
»
15:50 CSI: NY
Raymond Harris heeft, gewapend met een arsenaal aan wapens, de jacht geopend op Mac. Terwijl die zich met Hunt in het laboratorium bevindt, wordt het gebouw onder vuur genomen door Harris.
«
»
16:35 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.
«
»
17:20 FBI
Wanneer een Amerikaanse advocaat dood wordt aangetroffen op een steenworp van het lichaam van een privé-escort, moet het team uitzoeken wat de twee slachtoffers met elkaar te maken hebben.
«
»
18:05 FBI
Nadat een vrachtwagen vol wapens wordt gekaapt, doet het team er alles aan om te achterhalen wie er achter de diefstal zit en wat ze van plan zijn met de lading.
«
»
18:50 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:45 Storage Wars
Shana en Edwina gaan naar Riverside, Californië. Dave spot een intrigerende onnette kluis. Rene probeert een keer iets te verkopen.
«
»
20:10 Storage Wars
Brandi en Jarrod stuiten op een interessant object uit de oorlog. Kenny leert hoe je dingen met opgraven. Mary experimenteert met Daves duistere kunsten.
«
»
20:35 Scorpion
Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.
«
»
21:25 Scorpion
De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.
«
»
22:15 Scorpion
Een vrouw zit gevangen in de La Brea Tar Pits. Het team probeert haar te redden voordat ze zonder zuurstof komt te zitten.
«
»
23:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een tentoonstelling verandert in een plaats delict wanneer Nick een kunstwerk ontdekt waarin stukjes van een ontbindend lichaam zijn verwerkt.
«
»
23:55 Animal Kingdom
J werkt aan een uitgewerkt plan om eindelijk de goedkeuring van Smurf te krijgen.
«
»
00:50 CSI: NY
Mac verloor bijna het leven toen hij een crimineel wou inrekenen. Dit doet hem overwegen een punt achter zijn carrière te zetten, maar in de plaats daarvan stort hij zich op een oude zaak.
«
»
01:40 MacGyver
De machtige zakenman Andrew Barlett heeft het plan opgevat om een nieuwe stad te bouwen. De Phoenix Foundation heeft zijn twijfels over dit project.
«
»
02:25 MacGyver
MacGyver helpt enkele archeologen bij hun zoektocht naar het graf van Alexander de Grote. Al snel blijkt dat ze niet de enigen zijn die de tombe zoeken.
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers