TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:05 NCIS
Jimmy krijgt van zijn schoonvader Ed de vraag om te knoeien met bewijsmateriaal in een moordonderzoek.
«
»
12:55 NCIS
Vance wordt door het Pentagon op de hoogte gebracht dat de nucleaire onderzeer waar Gibbs en Bishop aan boord zijn om een moordonderzoek te verrichten, gestopt is met communiceren.
«
»
13:40 NCIS
Torres wordt versuft wakker op een vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.
«
»
14:30 NCIS
Er vindt een schietpartij plaats in een marinehospitaal. Het NCIS-team gaat ter plekke.
«
»
15:25 NCIS
Op een bouwwerf worden de stoffelijke resten gevonden van een marineofficier van wie gedacht werd dat hij omgekomen was bij de aanslagen op 11 september.
«
»
16:15 NCIS
Nadat op een bouwplaats menselijke resten worden ontdekt, onderzoekt het team de moord op een marinier die vermoedelijk is omgekomen bij de aanslagen van 9/11.
«
»
17:10 NCIS
Het team ontdekt een geheime bankrekening van de regering waarmee een heel netwerk van burgerwachten gefinancierd wordt.
«
»
18:00 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een soldaat die een militair ereteken had gekregen voor zijn overzeese opdrachten. Gibbs vraagt Dr. Confalone om advies.
«
»
18:55 NCIS
Emily Fornell, de dochter van voormalig FBI-agent Tobias Fornell, wordt met een overdosis opgenomen in het ziekenhuis. Tobias vraagt aan Gibbs om de strijd met de drugdealers aan te gaan.
«
»
19:50 NCIS
Gibbs vraagt zich af waarom Ziva zo lang ondergedoken bleef. Vrienden en familie dachten dat ze dood was.
«
»
20:45 NCIS
Het onderzoek van Gibbs en Ziva neemt een onverwachte, gevaarlijke wending.
«
»
21:35 NCIS
Het levenloze lichaam van een marineluitenant roept veel vraagtekens op. Ondertussen wil Sloane iedereen rond de tafel krijgen om te praten over de plotse terugkeer van Ziva.
«
»
22:30 NCIS
Het NCIS-team bijt zich vast in een vreemde zaak. Er lijkt een verband te zijn tussen hun laatste plaats delict en een reeks van gewelddadigheden tegen dakloze veteranen.
«
»
23:25 NCIS
Alles wijst erop dat een korporaal zijn buurman heeft vermoord zonder het goed en wel te beseffen.
«
»
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers