TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Supergirl
Kara komt oog in oog te staan met Red Daughter, een epische strijd barst los.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Criminal Minds
Het team reist naar Oregon om er een reeks rituele moorden te onderzoeken. De slachtoffers, jonge vrouwen, werden allemaal volgens hetzelfde satanische ritueel om het leven gebracht.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
Morgans nicht Cindi verdween negen jaar geleden spoorloos. Er werd altijd gedacht dat ze werd ontvoerd en vermoord, maar het onderzoek wordt nu opnieuw geopend.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Criminal Minds
De beruchte seriemoordenaar Rod Garrett wordt terechtgesteld in een gevangenis in Oklahoma. Niet lang na zijn executie duikt er een moordenaar op die op net dezelfde manier als Garrett te werk gaat.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Criminal Minds
Misdaadserie.
«
»
14:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Friends
Ross vermoedt dat Rachel zwanger is, maar zij ontkent. Wanneer Monica ziet dat Rachel haar champagne niet opdrinkt, is ze ervan overtuigd dat Rachel liegt.
«
»
15:20 Friends
De fototoestellen van het huwelijksfeest zijn verdwenen en Monica kan niet langer wachten om de trouwcadeaus te openen. Monica en Phoebe speculeren intussen over de vader van Rachels baby.
«
»
15:45 Friends
Terwijl Chandler en Monica zich voorbereiden op hun huwelijksreis, vertelt Rachel aan Ross dat hij de vader is van haar baby. Joey en Phoebe hebben een verrassing voor Chandler en Monica gepland.
«
»
16:15 Friends
Komische serie.
«
»
16:45 Friends
Phoebe begint een relatie met een van de werknemers van Monica. Maar wanneer ze een einde wil maken aan hun relatie, rijst er een probleem want Monica is van plan om hem diezelfde dag te ontslaan.
«
»
17:15 Friends
Monica en Chandler organiseren een Halloweenfeestje. Ross is van plan om Mona uit te nodigen. Phoebe loopt toevallig haar tweelingzus Ursula tegen het lijf.
«
»
17:45 Friends
Eric heeft een punt gezet achter zijn relatie met Ursula en is klaar voor een date met Phoebe. Maar hij kan echter niet naar Phoebe kijken zonder aan Ursula te denken.
«
»
18:15 Friends
Rachel plant een etentje met haar vader om hem te vertellen dat ze zwanger is. Hij veronderstelt onmiddellijk dat zij en Ross zullen trouwen.
«
»
18:45 Friends
Monica nodigt voor Thanksgiving een oude schoolvriend uit die ze onlangs terug tegen het lijf is gelopen. Will ziet er helemaal anders uit dan vroeger en valt onmiddellijk in de smaak bij de vrouwen.
«
»
19:15 Friends
Monica heeft dure nieuwe laarzen gekocht. Phoebe ontdekt dat Ben naar dezelfde school gaat als het zoontje van Sting.
«
»
19:45 Four Christmases
Kate en Brad vluchten elke kerst naar een exotisch oord. Wanneer hun plannen dit jaar in duigen vallen door het slechte weer zit er niets anders op dan toch de obligate familiebezoekjes af te leggen.
«
»
21:30 City of Angels
Engel Seth wordt verliefd op chirurge Maggie en besluit zijn onsterfelijkheid voor haar op te geven.
«
»
23:40 Klopjacht NL
Reality-show.
«
»
01:00 The Sex Clinic
Realityreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers