TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Master of Chocolate
In Master of chocolate toont Dominique Persoone dat koken met chocolade een culinair festijn is voor groot en klein. Vandaag: Chocoladebarbecue.
«
»
07:05 Peppe's Sicilië
Peppe's grootouders wonen in het centrum van Siculiana, in Sicilië. Vlakbij de kerk en met zicht op het kasteel. Maar nog steeds met de natuur binnen handbereik, want daar leven ze van.
«
»
07:20 Hollyfood
Il Piccolino: Een Nieuw Begin.
«
»
07:40 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
08:00 The Biggest Loser USA
Zestien zwaarlijvige Amerikanen gaan de strijd aan met elkaar en met zichzelf om zoveel mogelijk gewicht te verliezen. De winnaar gaat aan de haal met 100.000 dollar.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Het Rad
James Cooke en Dorian komen hun vrijgezellenavond vieren bij 'Het rad', terwijl Wim Ballieu voor de nodige ballen zorgt. Kandidaten zijn: Alison, Rigo en Nenah.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
15:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:40 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
16:05 Control Pedro
Gasten: Bart Cannaerts, Gunther Lamoot, Nora Gharib en Sieg De Doncker.
«
»
17:10 De Redders
Wanneer een groep luidruchtige mannen het strand op stelten zet, moet June in actie komen. De gauwdieven die nog steeds aan het werk zijn, krijgen te maken met een zeer doortastende Daan.
«
»
17:50 Het Rad
James Cooke en Dorian komen hun vrijgezellenavond vieren bij 'Het rad', terwijl Wim Ballieu voor de nodige ballen zorgt. Kandidaten zijn: Alison, Rigo en Nenah.
«
»
18:40 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
19:35 Don't Worry, Be Happy Special
Evert steekt de handen uit de mouwen, Eddy heeft het moeilijk en voor de Happy 8 is elke dag een feest, zolang ze elkaar hebben.
«
»
20:35 Hotel Mumbai
Mumbai, 2008. Een groep zwaarbewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace-hotel in India. Gedurende 68 uur worden honderden mensen gegijzeld.
«
»
22:50 MAD MAX II
Max Rockatansky zwerft doelloos rond in de Australische postapocalyptische woestenij, altijd op zoek naar voedsel en benzine om te kunnen overleven.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers