TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
02:15 A la carte
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
02:35 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikkererwten worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekaramelliseerde appeltjes op. Hij serveert zijn gerecht met een sausje met Luikse stroop.
«
»
02:45 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
03:00 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
03:20 A la carte
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
03:40 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar hoofdstad Hanoi. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
04:00 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikkererwten worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekaramelliseerde appeltjes op. Hij serveert zijn gerecht met een sausje met Luikse stroop.
«
»
04:15 De Smaaktoerist
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
04:45 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
05:10 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
05:55 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
06:35 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
07:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
07:40 A la carte
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat Vanja van der Leeden in de keuken voor een heerlijk visgerecht. Ze maakt haar groene curry helemaal zelf én binnen de twintig minuten. Daar gaat nog kabeljauw en een patatje bij.
«
»
08:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikkererwten worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekaramelliseerde appeltjes op. Hij serveert zijn gerecht met een sausje met Luikse stroop.
«
»
08:45 KLAAR IN 20 minuten
Dominique gaat naar Oostenrijk en daar zweren ze natuurlijk bij de Wienerschnitzel. Die maakt hij en hij serveert het gepaneerde kalfsvlees met pikante puree.
«
»
09:10 Soep!
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»
09:30 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagný Rós maakt een heerlijke tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
09:50 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
10:30 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
10:55 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
11:10 Bal National
Broodje gehaktbal met rijst en een broodje mexicaanse balletjes met zure room.
«
»
11:45 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
12:05 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
12:35 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikkererwten worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekaramelliseerde appeltjes op. Hij serveert zijn gerecht met een sausje met Luikse stroop.
«
»
12:55 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
13:40 Wordt aangekondigd
«
»
14:05 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
14:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Topchef Bert Meewis is vandaag te gast voor een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij toont de perfecte cuisson voor varkensmedaillon en serveert er een romig pepersausje bij. Een restaurantwaardig bordje op het weekmenu.
«
»
15:10 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
15:50 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikkererwten worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekaramelliseerde appeltjes op. Hij serveert zijn gerecht met een sausje met Luikse stroop.
«
»
16:05 Steffi's healthy pleasures
In de top tien stonden heel veel zoetigheden. Steffi maakt daarom een gezonde taart die je zelfs als ontbijt kan eten. Ook zorgt ze voor een toffe variant op instant noodles. Twee heerlijke healthy pleasures dus.
«
»
16:25 De Sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger Van Damme heeft al dertien jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Van Damme vertelt hoe hij na al die jaren dat niveau heeft kunnen behouden behouden.
«
»
17:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
17:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
18:15 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
18:40 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
19:25 Sportfood
Oliver Naesen is profwielrenner. Hij weet wat hij moet eten om goed te presteren, maar zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie steken het daarom in een sportief jasje.
«
»
19:50 Wordt aangekondigd
«
»
20:15 Culinair Thailand
Roger van Damme laat fijnproevers in het buitenland genieten van zijn creaties. Thailand is een van zijn favoriete reisbestemmingen. Tijdens deze reis toont hij typisch Thaise producten, de overheerlijke street food en gerechten van lokale topchefs.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
20:55 De Zomertafel
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik, een licht gerookte zeebaars met rabarber en een gepaneerde kalfskotelet. Jeroen grillt groenten op de BBQ, maakt een varkensribstuk klaar en een kruidenbrood.
«
»
21:25 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
22:10 Wordt aangekondigd
«
»
22:35 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
23:20 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
23:45 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
00:05 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Chocochoc, Cappucino Domencino en Krakkebrood.
«
»
00:30 De wereld op je bord
Bij Spanje denk je meteen aan tapas. Chef Juan Luis bereidt vandaag deze heerlijke en simpele hapjes met veel passie. Ook leert hij Hanne tijdens het kokkerellen enkele vervaarlijke trucjes met een pan en een dozijn geklutste eieren.
«
»
01:00 Puur Oosters - Japans
Ivan maakt een van de meest geliefde gerechten uit de Japanse keuken klaar: sukiyaki, een eenpansgerecht met rundvlees en groentjes die in een hartige bouillon van sojasaus, suiker, sake en mirin worden gekookt en dan aan tafel worden geserveerd.
«
»
01:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers