
TVgids - njam!
Andere zender »
13:40 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
13:40 | Het Weekmenu |
«
»
14:30 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
14:30 | Sarah's Sweet Table |
«
»
15:05 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc Van impe maakt op zijn eigen nonchalante manier makkelijke en gulzige gerechten, die vaak gebasserd zijn op Belgische klassiekers. Maar Loïc laat zich ook inspireren door de hele wereldkeuken en komt daarom vaak verrassend uit de hoek.
«
»
15:05 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
15:25 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy bereidt een icetea en Jeroen maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
15:25 | Apero - Dining |
«
»
16:05 | De Zomertafel |
Lore en Dominique maken samen zomerse gerechten en bereiden aardappelsalade met tuinbonen, hummus met merguezgehakt, gevulde kwartels, een taboulehsalade met wortel, een gelei van verveine en limoen met vanille-ijs en aardbei.
«
»
16:05 | De Zomertafel |
«
»
16:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
16:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
17:20 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt vandaag Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
17:20 | Panklaar |
«
»
17:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
17:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
18:15 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
18:15 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
19:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten, Zeeuwse zee-oesters en zot veel zeezout. Hij verwerkt zijn buit tot een zonnig bordje. Smakelijk.
«
»
19:05 | De Smaaktoerist |
«
»
19:40 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
19:40 | Ware Delicatessen |
«
»
19:40 | Ware Delicatessen |
«
»
20:15 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
«
»
20:15 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
20:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
20:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
21:25 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
21:25 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
22:25 | Guillaume's Paris |
«
»
22:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
23:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
23:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
23:45 | Toasted on wheels! |
«
»
23:45 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
00:15 | Sarah's Sweet Table |
«
»
00:15 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
00:50 | Veldvers |
«
»
00:50 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
01:10 | Puur Oosters - Japans |
«
»
01:10 | Puur Oosters - Japans |
Net zoals in de rest van het oosten, zijn noedels ook in Japan een belangrijk onderdeel van de dagelijkse keuken. Japan heeft vier soorten noedels: de soba, de somen, de udon en de ramen. Chef Ivan maakt twee typisch Japanse noedelgerechten klaar.
«
»
01:30 | Soep! |
«
»
01:30 | Soep! |
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
01:50 | Soep! |
«
»
01:50 | Soep! |
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»