TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Loïc: Zot van Koken
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
03:30 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
04:10 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
04:50 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
05:10 Loïc: Zot van Koken
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
05:20 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
05:50 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
06:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
08:30 Loïc: Zot van Koken
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
08:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman, Lore. Ze trekt een blik makreel open dat ze combineert met een lauwwarme salade van gevulde paprika met feta en prinsessenbonen.
«
»
09:20 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
10:05 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
10:40 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
11:15 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
12:10 Loïc: Zot van Koken
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
12:25 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Linde Merckpoel. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
12:45 Toasted!
Dominique Persoone en Dagný Rós maken Love Potion 9, Morning Glory en Psychedelic Sandwiches.
«
»
13:15 De wereld op je bord
Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een behoorlijk pikant Indisch feestgerecht: Biryani. Aromatische basmatirijst met smaakvolle garnalen en een overvloed aan kruiden.
«
»
13:45 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
14:05 Zoete Zonde
Roger van Damme predikt vandaag een dubbele zoete zonde. Eerst maakt hij een chocoladebavarois, die hij een upgrade geeft naar een hemels dessert. Ernaast serveert hij bananenbalkjes in rumsiroop.
«
»
14:35 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan maakt één van de populairste éénpansgerechten uit Japan klaar: Tara Chiri Nabe, wat staat voor een éénpansgerecht met kabeljauw of skrei die in een hete pot op tafel wordt bereid, door hem te garen in een smakelijke bouillon.
«
»
14:55 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
15:20 Loïc: Zot van Koken
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
15:35 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
16:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
17:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
17:45 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
18:30 Guten Appetit
Vandaag is het Elke Vanelderen haar dag. Tijdens een wijnproeverij en bergwandeling praat ze openhartig over de liefde en verlies. Jeroen en Wim verrassen haar ondertussen met haar favoriete en nostalgische, culinaire hoogstandjes.
«
»
19:30 Nuances
Thierry Theys hoopt de hobbykok te inspireren met zijn persoonlijke versie van krab royal.
«
»
20:05 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
20:40 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
20:55 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
22:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
23:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
23:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
00:10 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
00:30 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
01:20 Streetfood
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde Voor Muziek' - Hooverphonic (VTM)

Het is deze keer de beurt aan Hooverphonic. Alex, Raymond en zangeres Geike zijn samen in Montpellier om het dertigjarig bestaan van de band te vieren. Ze blikken terug op hun carrière en op de terugkeer van zangeres Geike. Bekende hits als 'Amalfi', 'Mad About You' en 'The Night Before' worden door de andere artiesten in een nieuw jasje gestoken.

'Liefde Voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers