
TVgids - njam!
Andere zender »
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
09:35 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
10:05 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
11:00 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
11:35 | Peppe's Toscane |
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
12:00 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
12:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
13:50 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
14:45 | The Art of Making Cocktails |
Manuel laat zien hoe je de cocktails Planters Punch, Prairie Oyster en Brandy Alexander maakt.
«
»
15:05 | Winterse Kost |
Winterse kost dat is op en top comfort food voor Jelle. Net zoals de romige uiensoep die hij vandaag klaarmaakt. En daar hoort nog een stevige croque met veel kaas bij om in de soep te dippen.
«
»
15:25 | Winterse Kost |
Bart is een man van de zee en dus ook fan van een lekker stukje vis in de winter. Zijn Winterse Kost is vandaag een brandade van kabeljauw met hutsepotgroenten en een heerlijke visjus.
«
»
16:00 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
16:35 | Peppe's Toscane |
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
17:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot. En terwijl Roger spritsen bakt met lokale bloem, trekken onze twee macho's naar het strand op een snorfiets.
«
»
17:50 | De Gastentafel |
Michaël Vrijmoed bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
18:45 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert maakt een weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt steak fiorentina met ovenaardappeltjes, gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst en een gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes.
«
»
19:35 | A la carte |
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
20:05 | Winterse Kost |
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
20:40 | De Sterrenkaart |
Een bezoek aan het restaurant van chef Michaël Vrijmoed in hartje Gent. Hij bewijst dat hij dé veggie-chef is met zijn creatie van zilveruitjes en een verrassend gerecht op basis van rode biet.
«
»
21:15 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
21:50 | A la carte |
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
22:20 | Peppe's Toscane |
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
23:00 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
23:35 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
00:30 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»