
TVgids - njam!
Andere zender »
08:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
08:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse tijger, echt een klasse apart: Desmidt Bart. Hij maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje. Helemaal binnen de tijd serveert hij daar ook nog een couscous met yoghurtdip bij.
«
»
08:55 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
09:45 | De Dagschotel |
Chef Dominique Persoone roert in de pannen en maakt voor de dagschotel mole poblano.
«
»
10:05 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
10:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
11:20 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
12:10 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
12:30 | Toasted! |
Zoals altijd zweert Dagny Ros bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat om de kater door te spoelen. Dat bewijst Dominique vandaag eens te meer met zijn Vintage Cake.
«
»
13:00 | De wereld op je bord |
De Griekse souvlaki is een instituut op zich. Dat smakelijke spiesje staat vandaag op het menu. Hanne maakt samen met chefkok Terry deze heerlijke klassieker uit de Griekse keuken klaar.
«
»
13:30 | Uit de Schelp |
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Johan zorgt ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten.
«
»
13:45 | Zoete Zonde |
Er zijn tien geboden, maar zoete zondaar Roger van Damme wil daar graag een elfde aan toevoegen met de oerdegelijke brownie. Hij gaat met zijn bereiding een stapje verder en tovert de brownie om naar een hemels dessertbord.
«
»
14:15 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle laat zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki. Op deze grote bakplaat grilt hij een prachtig stuk exclusief rundvlees: het bekende Japanse waygyubeef.
«
»
14:25 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
15:15 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
16:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
16:55 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is het de beurt aan Bert Meewis. Deze bourgondiër weet als geen ander hoe je snel, makkelijk en lekker een mooi stukje vis op het weekmenu zet. Hij doet dat vandaag met gestoomde pladijs, witte wijnsaus, tomaten en aardappeltjes.
«
»
18:00 | A la carte |
Johan Segers is een groot liefhebber van lamsvlees. Vandaar dat een gerecht met lamsvlees niet kon ontbreken. Met veel plezier maakt hij een lamsstoofpotje klaar voor Philip, die een lamsstoverij wil maken zonder alcohol.
«
»
18:25 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
19:30 | Nuances |
Thierry Theys maakt een ceviche op zijn eigen manier, met wilde zeebaars.
«
»
20:05 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is het de beurt aan Bert Meewis. Deze bourgondiër weet als geen ander hoe je snel, makkelijk en lekker een mooi stukje vis op het weekmenu zet. Hij doet dat vandaag met gestoomde pladijs, witte wijnsaus, tomaten en aardappeltjes.
«
»
21:10 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
21:55 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
22:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt zij aan zij met jonge chef Michaël Vrijmoed. Een lekkere maaltijd in elkaar boksen op een halfuurt tijd is een koud kunstje voor chef Michaël. Hij maakt met Gert's hulp een salade van tomaat met basilicumpesto.
«
»
23:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
00:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
01:00 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
01:50 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»