
TVgids - njam!
Andere zender »
01:00 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
01:45 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
02:20 | Winterse Kost |
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
02:40 | De Gezonde Goesting |
Bekende Vlamingen hebben vaak onregelmatige uren en dat uit zich in een lege koelkast en een diner met een pak koeken op de bank. Healthy foodie Steffi wil daarom de drie BV's die ze vandaag aan haar toog krijgt, trakteren op gezond comfort food.
«
»
03:10 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in de voorraadkast. Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook 'comfort food' van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
03:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staan de kabeljauwhaasjes van Bearded Chef Sam D'Huyvetter op het weekmenu. Naast zijn liefde voor het betere vlees, bewijst hij dat een visje ook snel, makkelijk en lekker door de maag gaat.
«
»
04:05 | Soep! |
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
04:20 | De Eregast |
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
05:10 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes. Die vult, is voedzaam en vooral: verrassend lekker. Ze sluit af met een teriyaki notenmix en een frisse mocktail.
«
»
05:35 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en hoe kan het ook anders: frietjes. De Garde van Gert is met Thierry ook meteen 2 sterren rijker.
«
»
06:05 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
06:30 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
07:10 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
08:00 | Ellemieke's KIDchen |
«
»
08:20 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
08:50 | Bal National |
«
»
09:25 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
09:45 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
«
»
10:30 | Veldvers |
«
»
10:55 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
11:45 | De Wereldkeuken |
«
»
12:30 | Over (h)eerlijke groenten |
«
»
13:10 | A la carte |
«
»
13:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
«
»
14:30 | Peppe's Toscane |
«
»
14:55 | De Chalet aan de Semois |
«
»
15:40 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
16:25 | Streetfood |
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
18:00 | De Smaaktoerist |
«
»
18:35 | Karola's Kitchen |
«
»