TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
01:10 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
02:00 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
02:40 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
02:55 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
03:10 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt een taartbodem met lange vingers en vult deze met perencrème en perenschijfjes.
«
»
03:25 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
03:50 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
05:25 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
05:45 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
08:00 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Truong Thi Quyên zorgt op haar eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
09:20 de Chalet, 3 chefs, een feest
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
10:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
11:00 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
11:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
12:20 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
12:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
14:10 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters laat zien hoe je de cocktails French Kiss, Margarita en Kungsholm maakt.
«
»
14:25 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
15:20 DIY
Normaal gesproken koop je het kant-en-klaar in de winkel. Dit keer bereidt chef Bart Desmidt echter zelf een simpele uienconfituur, met wat rode wijn, crème de cassis en een beetje suiker.
«
»
15:45 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
16:00 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
16:50 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
17:25 De Chalet, Hollandse Maatjes
De mannen maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner. De party wordt alleen maar gekker, wanneer Dominique de ijskoude vijver induikt en zijn kleren vergeet.
«
»
18:10 De Gastentafel
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
18:55 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:40 A la carte
Johan Segers is een groot liefhebber van lamsvlees. Vandaar dat een gerecht met lamsvlees niet kon ontbreken. Met veel plezier maakt hij een lamsstoofpotje klaar voor Philip, die een lamsstoverij wil maken zonder alcohol.
«
»
20:05 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
20:25 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
20:40 De Sterrenkaart - Nederland
Restaurant RIJKS werd in 2016 bekroond met een Michelinster. Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur. De chef vertelt over de harde weg richting de top en laat zijn favoriete tips en tricks zien.
«
»
21:15 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
21:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
22:05 Tot op de Graat
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. Hij toont hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten en hij maakt een slaatje met gebakken oesters, croutons en spekjes.
«
»
22:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
23:00 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
23:45 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
00:40 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Jan Tournier zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Café Congé' - Dennis Xhaët (Play4)

Dennis Xhaët stelt samen met Gilles De Coster de tien nieuwe kandidaten van 'De Mol' voor. In de studio delen Daphne Agten en Timon Verbeeck hun eerste indrukken over de deelnemers.

'Café De Mol', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers