TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
01:30 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
02:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
02:55 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
03:35 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
04:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
04:45 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
05:10 Panklaar
Jan Buytaert maakt vandaag Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
05:20 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
05:45 Guten Appetit
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
06:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
07:20 Soep!
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
07:35 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
08:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
08:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
09:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
09:10 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
09:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
10:50 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
11:50 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
12:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
13:00 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
13:45 Sarah's Sweet Table
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
14:15 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
14:50 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
15:35 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
16:10 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
17:00 Het Weekmenu
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
17:45 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt salmis van wilde eend met perziken en ananasbeignets.
«
»
18:25 de Chalet, 3 chefs, een feest
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
19:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
20:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
20:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
21:25 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
21:40 Tot op de Graat
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. Hij toont hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten en hij maakt een slaatje met gebakken oesters, croutons en spekjes.
«
»
21:50 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
21:55 Guten Appetit
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
23:00 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt een taartbodem met lange vingers en vult deze met perencrème en perenschijfjes.
«
»
23:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
23:50 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
00:20 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

Hellas, 1.600 v. C. Nadat hij de twaalf mythische werken heeft voltooid, besluit de halfgod Hercules, op de dool na de dood van zijn familie, zijn diensten aan te bieden in ruil voor goud. Samen met vijf metgezellen wordt hij ingehuurd door de heerser van Thracië. Hercules moet een leger klaarstomen om een wrede krijgsheer te verslaan en de Thracische koning terug op de troon te helpen.

'Hercules', film uit 2014 met oa. Dwayne Johnson, om 20.35 uur op Play6.

Dossiers