TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:00 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
08:00 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Peppe Giacomazza zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
09:00 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
09:20 Guten Appetit
Dj Hakim Chatar krijgt als laatste in het rijtje nog een spetterend einde van de nostalgische week. Een dag vol jodelen, wandelen met St. Bernards en een feestmaal met al zijn favorieten: frietjes deluxe, carpaccio en een rijkelijke BBQ.
«
»
10:15 Loïc: Zot van Koken
Zelfgemaakte malse sandwiches worden gevuld met een lekkere kreeftensalade, afgewerkt met mosterdzaadkaviaar en bieslook. Resultaat is een verleidelijk voorgerecht of een over-the-top snackbroodje.
«
»
10:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
11:10 Vlaamse Klassiekers
Vlaamse Klassiekers.
«
»
12:00 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
12:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag kookt Peppe Giacomazza 100% veggie. Het steringrediënt van zijn vegetarische schotel is artisjok met een zachte vulling van ricotta. De tomatensaus en verse gremolata maken het gerecht helemaal af.
«
»
12:45 Loïc: Zot van Koken
Zelfgemaakte malse sandwiches worden gevuld met een lekkere kreeftensalade, afgewerkt met mosterdzaadkaviaar en bieslook. Resultaat is een verleidelijk voorgerecht of een over-the-top snackbroodje.
«
»
13:05 A la carte
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
13:35 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:30 Peppe's Toscane
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
14:55 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
15:50 Vlaamse Klassiekers
Vlaamse Klassiekers.
«
»
16:40 Karola's Kitchen
Het is tijd voor een heerlijke avondmaal waar alle gasten blij mee zijn. Karolien maakt een courgettelasagne. Dit zit boordevol groenten en smaak. Als dessert is er een luchtige kaastaart in een potje.
«
»
17:10 Winterse Kost
Bart is een man van de zee en dus ook fan van een lekker stukje vis in de winter. Zijn Winterse Kost is vandaag een brandade van kabeljauw met hutsepotgroenten en een heerlijke visjus.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Een roulade van buikspek, gevuld met een mengsel van duxelle en een stevige aromatische bom van truffel. Geserveerd met wintergroenten voor een aardse tegenhanger van de rijke smaken. Simpel, maar onweerstaanbaar. Viva Italia.
«
»
17:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»
18:20 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
19:00 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:55 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Een roulade van buikspek, gevuld met een mengsel van duxelle en een stevige aromatische bom van truffel. Geserveerd met wintergroenten voor een aardse tegenhanger van de rijke smaken. Simpel, maar onweerstaanbaar. Viva Italia.
«
»
21:00 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
21:20 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
22:15 A la carte
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
22:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Een roulade van buikspek, gevuld met een mengsel van duxelle en een stevige aromatische bom van truffel. Geserveerd met wintergroenten voor een aardse tegenhanger van de rijke smaken. Simpel, maar onweerstaanbaar. Viva Italia.
«
»
23:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar fazant.
«
»
23:50 Vlaamse Klassiekers
Vlaamse Klassiekers.
«
»
00:35 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Mathias Vergels, Emma Bale, Xavier Taveirne, Véronique De Kock, Stephanie Planckaert, Ender Scholtens, Soe Nsuki en Ben Segers in 'De Rugzak'

In een lokale bus naar de voet van de Kilimanjaro krijgt Ender Scholtens een videoboodschap van zijn vader. Dit ontroerende moment zet een gesprek in gang over de rol van vaders in het leven van de groep. Mathias Vergels blijft heel het gesprek stil. Voor hem tikt de tijd: binnen vier uur klimmen moet hij het eerste kamp bereiken of hij mag niet verder naar de top. Soe Nsuki krijgt een schattig rood sokje met een bijzondere boodschap. Ondertussen worstelt Ben Segers op de flanken van de berg en stelt hij plots heel zijn leven in vraag. De klim wordt steeds meer een innerlijke reis.

'De Rugzak', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers