TVgids - njam!
Andere zender »
00:45 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
01:30 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
02:30 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
02:55 | Loïc: Zot van Koken |
Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe. Verrijkt met boschampignons, krokante kalfszwezeriken en grijze garnalen, is dit een luxueuze traktatie.
«
»
03:10 | Comfort Food |
Na een lange baaldag op werk, helpt alleen maar lekker eten. Jeroen maakt eerst een zachte, zoete aardappelsoep klaar en erna nog een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel klaar met alles erop en eraan.
«
»
03:25 | Foodies & The City |
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
03:55 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
04:15 | Winterse Kost |
De Winterse Kost van Jelle is er vandaag eentje uit de wereldkeuken. Hij maakt een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel, witte bonen, kikkererwten en tomaten.
«
»
04:30 | Loïc: Zot van Koken |
Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe. Verrijkt met boschampignons, krokante kalfszwezeriken en grijze garnalen, is dit een luxueuze traktatie.
«
»
04:40 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
05:05 | Guten Appetit |
Dj Hakim Chatar krijgt als laatste in het rijtje nog een spetterend einde van de nostalgische week. Een dag vol jodelen, wandelen met St. Bernards en een feestmaal met al zijn favorieten: frietjes deluxe, carpaccio en een rijkelijke BBQ.
«
»
05:55 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
06:30 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
07:20 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
08:00 | Guten Appetit |
Dj Hakim Chatar krijgt als laatste in het rijtje nog een spetterend einde van de nostalgische week. Een dag vol jodelen, wandelen met St. Bernards en een feestmaal met al zijn favorieten: frietjes deluxe, carpaccio en een rijkelijke BBQ.
«
»
08:55 | Winterse Kost |
Een dampende kom soep is de perfecte winterse kost om je aan op te warmen. Dat vindt ook topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag een vullende knolseldersoep met pladijsreepjes erin.
«
»
09:15 | Loïc: Zot van Koken |
Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe. Verrijkt met boschampignons, krokante kalfszwezeriken en grijze garnalen, is dit een luxueuze traktatie.
«
»
09:35 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
10:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
11:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert vandaag oudjaar met keukenvriend en meesterpatissier Roger van Damme. En het sneeuwt in de keuken. Figuurlijk dan toch, want de heren maken sneeuwballetjes met slagroom en chocolade.
«
»
11:40 | Loïc: Zot van Koken |
Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe. Verrijkt met boschampignons, krokante kalfszwezeriken en grijze garnalen, is dit een luxueuze traktatie.
«
»
12:00 | Winterse Kost |
Een dampende kom soep is de perfecte winterse kost om je aan op te warmen. Dat vindt ook topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag een vullende knolseldersoep met pladijsreepjes erin.
«
»
12:20 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
12:55 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
13:30 | Soep! |
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
13:55 | De Gastentafel |
Jan Tournier bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:45 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
15:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
16:15 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
17:10 | Winterse Kost |
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
17:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub gaat voor meer veggie op het weekmenu. Daarvoor steekt hij met plezier de handen uit de mouwen met zelfgemaakt flatbread, tomatenhummus en courgettes.
«
»
18:20 | Guten Appetit |
Dj Hakim Chatar krijgt als laatste in het rijtje nog een spetterend einde van de nostalgische week. Een dag vol jodelen, wandelen met St. Bernards en een feestmaal met al zijn favorieten: frietjes deluxe, carpaccio en een rijkelijke BBQ.
«
»
19:15 | De Dagschotel |
Italië zit nu eenmaal in zijn bloed, dus zijn dagschotels krijgen hoe dan ook een smaakvol Italiaans sausje. Vandaag maakt Peppe zijn versie van 'ballekes in tomatensau', beter bekend als polpette.
«
»
19:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
20:00 | The Art of Making Cocktails |
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van de verschillende drankje. Vandaag maakt hij een Shark Bite, een Dry Martini en een Bianco Fizz.
«
»
20:20 | Winterse Kost |
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
21:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
21:35 | Guten Appetit |
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
22:45 | Winterse Kost |
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
23:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Francesca Sterckx een vleesgerecht op het weekmenu. En dat neemt ze au sérieux. Ze bakt een mals stuk spiering met een sausje van champignon, spek én Gandaham. Veel vlees dus, maar vooral ook snel, makkelijk en lekker.
«
»
23:50 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Johan Segers zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»