TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
05:35 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
06:25 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Truong Thi Quyên zorgt op haar eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
08:00 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
08:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
09:55 De Sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land. Het restaurant ligt verscholen in de buik van het Brusselse Radisson Blue hotel.
«
»
10:25 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
11:15 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
11:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
12:20 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
13:05 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
13:25 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
14:35 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
15:05 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
16:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
16:35 Bal National
Wim verklapt een slagersgeheim. Hij maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus. Zo zet de chef dé ultieme Belgische balletjes-klassieker op de tafel.
«
»
17:10 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Een krokant gebakken zalmfilet, geserveerd met koolrabi, appel en sjalot. Op smaak gebracht met een vinaigrette van karnemelk en een chili-appelsien-olie. Een feestelijke afwerking met zalmeitjes maakt dit bord helemaal af.
«
»
17:45 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
18:45 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
19:30 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
20:15 Winterse Kost
Bert kookt ook in de winter graag met lokaal gekweekte seizoensproducten. Vandaag bestaat zijn winterse kost uit een eenvoudige quiche met Brussels grondwitloof, ham en Belgische kaas.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Een krokant gebakken zalmfilet, geserveerd met koolrabi, appel en sjalot. Op smaak gebracht met een vinaigrette van karnemelk en een chili-appelsien-olie. Een feestelijke afwerking met zalmeitjes maakt dit bord helemaal af.
«
»
21:00 Panklaar
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een lekkere Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
21:20 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
22:10 Winterse Kost
Bert kookt ook in de winter graag met lokaal gekweekte seizoensproducten. Vandaag bestaat zijn winterse kost uit een eenvoudige quiche met Brussels grondwitloof, ham en Belgische kaas.
«
»
22:30 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Een krokant gebakken zalmfilet, geserveerd met koolrabi, appel en sjalot. Op smaak gebracht met een vinaigrette van karnemelk en een chili-appelsien-olie. Een feestelijke afwerking met zalmeitjes maakt dit bord helemaal af.
«
»
23:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
23:55 Bal National
Wim verklapt een slagersgeheim. Hij maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus. Zo zet de chef dé ultieme Belgische balletjes-klassieker op de tafel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio over De Grens' - Herman Brusselmans (VTM)

Herman Brusselmans trekt mee met Sergio naar Bretagne, de natte droom van elke chef. Ze doorkruisen het Franse schiereiland voor de beroemdste oesters ter wereld, de crème de la crème van de patisserie en de langoustines uit Guilvinec. Maar er worden niet alleen culinaire grenzen verlegd, Herman overwint samen met Sergio ook angsten die hem al bijna heel zijn leven parten spelen.

'Sergio Over De Grens', om 20.40 uur op VTM/

Dossiers