TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
02:05 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
02:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
03:05 Soep!
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
03:20 Guten Appetit
Vandaag is An Miller aan de beurt. Van champagne en kaviaar in de jacuzzi tot vlaggenzwaaien, hilarisch koeien melken en een BBQ met Fruits de Mer. Met raclette en een Dame Blanche Deluxe sluiten de chefs haar dag vol plezier smaakvol af.
«
»
04:10 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, maar dan wel van het type dat je wel degelijk kan opeten. Ideaal om je aan op te warmen op een winterse dag.
«
»
04:25 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar haas.
«
»
04:40 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
«
»
05:00 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
05:40 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef en jong keukengeweld Jan Tournier. Jan heeft een stuk hert meegebracht voor Gert en dat valt goed in de smaak. Ontdek hoe je een fantastisch wildgerecht klaarstoomt binnen een halfuur.
«
»
06:15 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
06:40 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
07:30 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
08:00 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijke menu zonder stress.
«
»
08:55 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
09:40 Tot op de Graat
Niet alle visjes zijn moeders mooiste en dat geldt ook voor de zeewolf. Johan Segers laat eerst zien hoe je de zeewolf moet schoonmaken en fileren. Daarna kiest hij voor een gewaagde combinatie van zeewolf met chorizo en een salsa van groentjes.
«
»
10:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
11:00 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
11:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
12:30 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
12:50 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:25 De Sterrenkaart
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een authentieke watermolen. Het unieke interieur vormt de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chef Bert Meewis en de gastvrijheid van zijn echtgenote Karlijn Libbrecht.
«
»
15:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
16:00 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
16:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
17:30 De Chalet, Hollandse Maatjes
De laatste weekenddag van de mannen begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen. En terwijl Peppe oesterzwammen op koffieprut oogst, zorgt voor Dominique voor zoet op een stokje.
«
»
18:20 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:10 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
20:00 De Dagschotel
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt Visballetjes met frisse koolsalade.
«
»
20:10 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
20:40 De Sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot. Fleur Boussy werkt als gastvrouw en echtgenoot Edwin Menue en Fleurs broer Frederik Boussy staan in de keuken.
«
»
21:15 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
21:45 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
22:10 De Dagschotel
Michaël Vrijmoed maakt cordon bleu met gebakken aardappeltjes.
«
»
22:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
23:00 Guten Appetit
Vandaag is het de beurt aan ex-wielrenster Ine Beyen. Van een e-mountainbiketocht tot parapenten.
«
»
00:00 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
00:55 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Truong Thi Quyên zorgt op haar eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Nacht in het Museum' (VRT Canvas)

Thomas Vanderveken nodigt acteur, presentator en muzikant Wim Opbrouck uit om te overnachten in het M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) bij de 'Bing of the Ferro Lusto' van Panamarenko. De imposante 7 meter brede vliegende schotel is een laat werk van de Antwerpse kunstenaar en het hoogtepunt van zijn levensproject 'Viaggio alle stelle', ofte 'Reis naar de sterren'. Tijdens de nacht ontdekt Wim dat het poëtische ruimtetuig niet zomaar tot een ludieke jongensdroom van Panamarenko kan worden herleid, maar het resultaat is van een levenslange zelfstudie. En dat het veel gehoord commentaar dat Pana’s tuigen niet luchtwaardig zijn, niet klopt. De Bing kan wel degelijk vliegen, voor wie erin gelooft.

'Een Nacht in het Museum', om 21.20 uur op VRT Canvas.

Dossiers