
TVgids - njam!
Andere zender »
01:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
01:30 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
02:25 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:10 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
03:25 | Soep! |
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
03:35 | Guten Appetit |
Vandaag is het Elke Vanelderen haar dag. Tijdens een wijnproeverij en bergwandeling praat ze openhartig over de liefde en verlies. Jeroen en Wim verrassen haar ondertussen met haar favoriete en nostalgische, culinaire hoogstandjes.
«
»
04:30 | Roger van Damme: Bakken |
Eén keer per jaar overkomt het je. Jarig zijn. Goede reden voor een verjaardagstaart. Onlangs werd Roger van Damme 40 jaar en in zijn bakprogramma maakt hij dan ook zijn eigen taart, met bijhorende kaarsjes.
«
»
04:45 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
05:05 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
05:20 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
06:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
06:30 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
07:20 | Winterse Kost |
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
08:00 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Johan Segers zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijke menu zonder stress.
«
»
08:50 | De Chalet aan zee |
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
09:45 | De Dagschotel |
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert gaat voor een feestelijke gelegenheid op de Indiase toer. Hij serveert geroosterde tijgergarnalen met daarnaast mango en een curry, klaargemaakt met basmatirijst.
«
»
10:05 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
11:00 | Guten Appetit |
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
«
»
12:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
12:30 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij tonijn en papillot van rood fruit.
«
»
12:55 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
14:25 | The Art of Making Cocktails |
Manuel laat zien hoe je een Pisco Sour, Dubonnet Cocktail en een Green Apple Martini maakt.
«
»
14:40 | DIY |
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
15:05 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
16:00 | Guten Appetit |
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
«
»
17:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
17:35 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt. Maar ook het trio van zelfgedraaide worst en kibbeling van wijting vallen enorm in de smaak bij de heren.
«
»
18:30 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:25 | De Gastentafel |
Roger van Damme bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
20:10 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
20:40 | De Sterrenkaart |
In 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant. De chef is de interessantste Waalse kok van het moment. Met zijn intelligente, zuivere kookkunst weet hij lekkerbekken die openstaan voor vernieuwing te bekoren.
«
»
21:15 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
21:50 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
22:15 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle gaat richting Mexico. Als eerste cocktail serveert ze haar Daisy loves Mexico, een variatie op de bekende Margarita. Daarna shaket ze haar signature cocktail 1064 Days, op basis van mescal en whisky.
«
»
22:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
23:00 | Guten Appetit |
Vandaag staat nieuwsicoon Dany Verstraeten centraal. Van een initiatie curling en een luxe apero-wandeling tot zijn liefde voor de ltaliaanse keuken.
«
»
23:55 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
00:50 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Bart Desmidt zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijke menu zonder stress.
«
»