TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
01:50 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
02:20 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:05 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
03:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
04:15 A la carte
Stijn is een hobbykok uit de Kempen en een grote fan van Johan Segers. Hij vraagt de chef om voor eens en voor altijd te verklappen wat het geheim is van die super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
04:35 Panklaar
Jan Buytaert maakt Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
04:45 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
05:15 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
05:40 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
06:20 Soep!
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
06:40 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
07:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
08:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
08:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
09:15 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
10:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
10:55 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
11:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
12:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
13:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
14:00 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
14:30 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
15:05 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
15:45 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een culinaire avond tijdens de feestdagen. Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
16:20 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
17:10 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
17:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert feest met chef Jan Tournier. De ster van de show is vandaag een kreeft. De chef maakt er een feestelijke kreeftensalade van, een ideaal gerecht voor tijdens de feestdagen.
«
»
18:35 de Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede culinaire dag in de chalet midden in de Ardennen. Dominique gaat tortilla's bereiden, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
19:10 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
20:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
20:40 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
21:25 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
21:50 Soep!
De chefs maken consommé met kruidenpannenkoekjes en een aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
22:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
23:00 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt Eclairs en vult deze met bakkersroom, hij werkt ze af met ganache en hagelslag.
«
»
23:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
23:50 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij tonijn en papillot van rood fruit.
«
»
00:15 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sterregem' op VTM

Camille heeft de hoofdrol van Belle te pakken in de musical 'Belle en het Beest'. Voor de rol van het beest denkt ze aan Bockie De Repper. Die begrijpt dat echter toch wat anders en denkt dat hij misschien wel kans maakt bij Camille. Intussen schakelt Karen Damen de hulp van Gert in. Zij wil een grootse comeback maken. Het voorstel om met twee oudere zangeressen een nieuw trio te vormen, schiet serieus in het verkeerde keelgat. Is ze dan zo oud?

'Sterregem', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers