TVgids - njam!
Andere zender »
00:55 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
01:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
02:20 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:05 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
03:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag haalt Mounir Toub z'n mooiste tajine boven voor een werelds gerecht op het weekmenu. Hij maakt tajine met halloumi, kikkererwten, paprika en tomaten en serveert er een frisse komkommersalade bij.
«
»
04:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
04:35 | De Dagschotel |
Michaël Vrijmoed roert in de potten en maakt een lekker en makkelijk gerecht klaar. Hij bereidt een salade van linzen met gebakken spek en serveert er een puree van aardappelen naast.
«
»
04:45 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
05:00 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Peppe Giacomazza zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
05:55 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
06:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
07:15 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
08:00 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
08:35 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
«
»
08:55 | Winterse Kost |
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
09:05 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
09:20 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Johan Segers zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijke menu zonder stress.
«
»
10:05 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
11:05 | De Dagschotel |
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert gaat voor een feestelijke gelegenheid op de Indiase toer. Hij serveert geroosterde tijgergarnalen met daarnaast mango en een curry, klaargemaakt met basmatirijst.
«
»
11:20 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
11:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
12:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
12:35 | Loïc: Zot van Koken |
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
«
»
12:50 | Winterse Kost |
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
13:00 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
13:35 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
14:10 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen. Een Parmigiano glassata, daarna varkensvlees aan't spit en als dessert Boules de Berlin.
«
»
15:00 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
15:55 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
16:15 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
16:35 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
17:15 | Winterse Kost |
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
17:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
18:15 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
18:40 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
19:25 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
20:10 | Tot op de Graat |
Er zijn meer vissoorten in de Noordzee te vinden dan verwacht, vandaag, de Scharretong.
«
»
20:25 | Winterse Kost |
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
20:55 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
21:15 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
22:15 | De Dagschotel |
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder enkel in hun puurste vorm kennen. Maar hij bewijst dat de combinatie van kabeljauw, spinazie en ei het geheel een echte smaakboost geeft.
«
»
22:25 | Tot op het Bot: Het Varken |
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
22:45 | Winterse Kost |
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
23:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert feest met chef Jan Tournier. De ster van de show is vandaag een kreeft. De chef maakt er een feestelijke kreeftensalade van, een ideaal gerecht voor tijdens de feestdagen.
«
»
23:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
00:15 | De Eregast |
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»