TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
02:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
02:30 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
03:20 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
03:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag haalt Mounir Toub z'n mooiste tajine boven voor een werelds gerecht op het weekmenu. Hij maakt tajine met halloumi, kikkererwten, paprika en tomaten en serveert er een frisse komkommersalade bij.
«
»
03:50 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
04:10 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
04:40 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
04:50 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
05:00 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Peppe Giacomazza zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
05:55 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
06:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
07:10 Winterse Kost
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
08:00 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
08:40 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
«
»
09:05 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
09:20 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
09:40 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
10:40 De Dagschotel
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert gaat voor een feestelijke gelegenheid op de Indiase toer. Hij serveert geroosterde tijgergarnalen met daarnaast mango en een curry, klaargemaakt met basmatirijst.
«
»
11:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
12:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
12:35 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
12:55 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
13:10 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
13:55 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen. Een Parmigiano glassata, daarna varkensvlees aan't spit en als dessert Boules de Berlin.
«
»
14:45 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
15:40 Sarah's Sweet Table
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
16:00 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
16:25 De Chalet aan de Semois
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
17:10 Winterse Kost
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Vraag naar Loïcs lievelingsgroente en het antwoord is aubergine. Eén van zijn favoriete keukens is Japan. Een combinatie van die twee kan in deze openingsweek dus niet ontbreken. Hij maakt gelakte aubergine met eend.
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
18:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
18:50 Het Weekmenu
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
19:40 de Chalet, 3 chefs, een feest
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
20:30 Winterse Kost
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Vraag naar Loïcs lievelingsgroente en het antwoord is aubergine. Eén van zijn favoriete keukens is Japan. Een combinatie van die twee kan in deze openingsweek dus niet ontbreken. Hij maakt gelakte aubergine met eend.
«
»
20:55 Sarah's Sweet Table
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
21:25 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
22:20 De Dagschotel
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder enkel in hun puurste vorm kennen. Maar hij bewijst dat de combinatie van kabeljauw, spinazie en ei het geheel een echte smaakboost geeft.
«
»
22:40 Winterse Kost
Bert bereidt een verrassende winterse maaltijd: gebakken paling met spinazie en witte wijnsaus. Een heerlijk alternatief voor vlees, rijk aan vitaminen en perfect voor het koude seizoen.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Vraag naar Loïcs lievelingsgroente en het antwoord is aubergine. Eén van zijn favoriete keukens is Japan. Een combinatie van die twee kan in deze openingsweek dus niet ontbreken. Hij maakt gelakte aubergine met eend.
«
»
23:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert feest met chef Jan Tournier. De ster van de show is vandaag een kreeft. De chef maakt er een feestelijke kreeftensalade van, een ideaal gerecht voor tijdens de feestdagen.
«
»
23:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
00:20 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sterregem' op VTM

Camille heeft de hoofdrol van Belle te pakken in de musical 'Belle en het Beest'. Voor de rol van het beest denkt ze aan Bockie De Repper. Die begrijpt dat echter toch wat anders en denkt dat hij misschien wel kans maakt bij Camille. Intussen schakelt Karen Damen de hulp van Gert in. Zij wil een grootse comeback maken. Het voorstel om met twee oudere zangeressen een nieuw trio te vormen, schiet serieus in het verkeerde keelgat. Is ze dan zo oud?

'Sterregem', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers