TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
02:00 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
02:55 Loïc: Zot van Koken
Een simpele pasta die niet kan mislukken, dat is Loïcs orechiette met courgette en pancetta.
«
»
03:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar. Geen klassieke aardappelpuree, maar wel een met knolselderij, begeleidt de fazant.
«
»
03:40 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
04:25 Winterse Kost
Een dampende kom soep is de perfecte winterse kost om je aan op te warmen. Dat vindt ook topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag een vullende knolseldersoep met pladijsreepjes erin.
«
»
04:35 Loïc: Zot van Koken
Een simpele pasta die niet kan mislukken, dat is Loïcs orechiette met courgette en pancetta.
«
»
04:45 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
05:35 De Chalet aan zee
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
«
»
06:15 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
07:05 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
08:00 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Dagny Ros Asmundsdottir zorgt op haar eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
08:55 Winterse Kost
Een dampende kom soep is de perfecte winterse kost om je aan op te warmen. Dat vindt ook topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag een vullende knolseldersoep met pladijsreepjes erin.
«
»
09:15 Loïc: Zot van Koken
Een simpele pasta die niet kan mislukken, dat is Loïcs orechiette met courgette en pancetta.
«
»
09:35 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
10:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Topchef Bert Meewis is vandaag te gast voor een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij toont de perfecte cuisson voor varkensmedaillon en serveert er een romig pepersausje bij. Een restaurantwaardig bordje op het weekmenu.
«
»
11:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
11:40 Loïc: Zot van Koken
Een simpele pasta die niet kan mislukken, dat is Loïcs orechiette met courgette en pancetta.
«
»
11:55 Winterse Kost
Een dampende kom soep is de perfecte winterse kost om je aan op te warmen. Dat vindt ook topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag een vullende knolseldersoep met pladijsreepjes erin.
«
»
12:15 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
12:50 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
13:25 Soep!
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
13:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
14:45 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
15:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
16:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
17:10 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
18:20 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Dagny Ros Asmundsdottir zorgt op haar eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
19:15 De Dagschotel
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder enkel in hun puurste vorm kennen. Maar hij bewijst dat de combinatie van kabeljauw, spinazie en ei het geheel een echte smaakboost geeft.
«
»
19:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
20:00 The Art of Making Cocktails
Manuel laat zien hoe je een Pisco Sour, Dubonnet Cocktail en een Green Apple Martini maakt.
«
»
20:20 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
20:55 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
21:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
22:20 Winterse Kost
Bourgondiër Bert maakt in de winter al eens graag een goeie, stevige stoemp klaar. Vandaag is dat stoemp met savooikool, spekjes en braadworst. De perfecte Winterse Kost.
«
»
22:40 Loïc: Zot van Koken
Loïc en Instagram, dat zijn twee handen op één buik. Op de social media-website vindt hij kook- en bakinspiratie in overvloed, zo ook voor zijn chocolate cookies met chai latte.
«
»
23:00 Guten Appetit
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
23:55 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Peppe Giacomazza zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sterregem' op VTM

Camille heeft de hoofdrol van Belle te pakken in de musical 'Belle en het Beest'. Voor de rol van het beest denkt ze aan Bockie De Repper. Die begrijpt dat echter toch wat anders en denkt dat hij misschien wel kans maakt bij Camille. Intussen schakelt Karen Damen de hulp van Gert in. Zij wil een grootse comeback maken. Het voorstel om met twee oudere zangeressen een nieuw trio te vormen, schiet serieus in het verkeerde keelgat. Is ze dan zo oud?

'Sterregem', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers