TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
03:00 Het Perfecte Feestmenu
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk driegangenmenu zonder stress, dat aan drie gouden regels voldoet.
«
»
03:25 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
04:00 Panklaar
Chef Jan Buytaert vertelt hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer maakt hij kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
04:10 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
04:35 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
05:15 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
08:00 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt zet voor de feestdagen drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje. Hij kiest voor potjesvlees met mayonaise van waterkers en knolselder, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en appel en echte boerenpaté met witloof en broodkruim.
«
»
08:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
08:55 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
09:40 Panklaar
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
«
»
09:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
10:45 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
11:30 Panklaar
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
11:45 Het feestmenu van ..
«
»
12:45 Karola's Kitchen
Minimaal gedoe, maximale smaak. Dat wil iedereen Daarom maakt Karolien vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis. Ze sluit af met eetbare pretpakketjes: artisjok en geitenkaas in een jasje van brickdeeg.
«
»
13:15 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Jan Tournier zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
14:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
14:55 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
15:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: Israël. In Tel Aviv verkent hij Israëls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
16:15 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
16:40 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
17:15 Winterse Kost
Bert kookt ook in de winter graag met lokaal gekweekte seizoensproducten. Vandaag bestaat zijn winterse kost uit een eenvoudige quiche met Brussels grondwitloof, ham en Belgische kaas.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat Vanja van der Leeden in de keuken voor een heerlijk visgerecht. Ze maakt haar groene curry helemaal zelf én binnen de twintig minuten. Daar gaat nog kabeljauw en een patatje bij.
«
»
18:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
18:35 De Chalet, Hollandse Maatjes
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot. En terwijl Roger spritsen bakt met lokale bloem, trekken onze twee macho's naar het strand op een snorfiets.
«
»
19:25 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
20:05 Tot op het Bot: Het Varken
«
»
20:25 Winterse Kost
Bert kookt ook in de winter graag met lokaal gekweekte seizoensproducten. Vandaag bestaat zijn winterse kost uit een eenvoudige quiche met Brussels grondwitloof, ham en Belgische kaas.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
«
»
20:55 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een heerlijke Indiase curry met lam.
«
»
21:10 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
22:00 Tot op de Graat
«
»
22:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar hert.
«
»
22:45 Winterse Kost
Bert kookt ook in de winter graag met lokaal gekweekte seizoensproducten. Vandaag bestaat zijn winterse kost uit een eenvoudige quiche met Brussels grondwitloof, ham en Belgische kaas.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
«
»
23:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
23:45 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
00:15 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Carmen - 'F.C. De Kampioenen'

Wanneer Bieke erg laat thuiskomt, door haar ouders wordt berispt en Pascale een van haar brieven blijkt opengemaakt te hebben, roept ze uit: 'Ik ben hier weg'. Omdat ze niet weet waar naartoe gaat ze bij Pico vragen om bij hem te logeren. Pico ziet dat wel zitten, maar Doortje is tegen. Doortje vertelt dit aan DDT, wat hem op het idee brengt om een nog onafgewerkte zolder te verhuren. Carmen dringt zich op om ondertussen Bieke bij haar te laten logeren.

'F.C. De Kampioenen', om 20.15 uur op VRT 1.

Dossiers