TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
02:40 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
03:15 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
04:00 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
04:15 Soep!
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
04:30 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
05:05 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt krakend verse rozijnenkoeken en chocoladebroodjes voor bij de koffie.
«
»
05:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar fazant.
«
»
05:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
06:05 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
09:30 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
10:10 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
11:00 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
11:45 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
12:15 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zo mooi zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel. Belegd met prei en filet d'Anvers, maakt hij elke Italiaan jaloers met deze Belgische lekkernijen.
«
»
12:50 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
14:20 The Art of Making Cocktails
Vandaag schotelt Manuel de cocktails Georgia Mint Julep, Tom Collins en Passionata voor.
«
»
14:40 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
15:20 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool. Jan Tournier maakt een lekkere en vooral waanzinnig mooie fregola met tonijn en avocado.
«
»
16:00 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
16:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
17:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
De mannen maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner. De party wordt alleen maar gekker, wanneer Dominique de ijskoude vijver induikt en zijn kleren vergeet.
«
»
18:05 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
19:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
19:50 A la carte
Johan Segers is een groot liefhebber van lamsvlees. Vandaar dat een gerecht met lamsvlees niet kon ontbreken. Met veel plezier maakt hij een lamsstoofpotje klaar voor Philip, die een lamsstoverij wil maken zonder alcohol.
«
»
20:20 De Dagschotel
Njam!-chef Johan Segers tovert een heerlijk spiegelei met chorizo, rucola en broodcroutons op tafel.
«
»
20:40 Het Perfecte Feestmenu
Julie Baeckelandt bereidt haar perfecte feestmenu. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines. Als hoofdgerecht staat er een buitengewone Portugese cataplana op het menu. Als dessert maakt onze ladychef een overheerlijke pavlova.
«
»
21:10 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
21:55 Panklaar
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
22:15 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat richting New York en shaket een variatie op de klassieke Mint Julep. Nadien maakt ze Her Reign, een ode aan bartender Julie Reiner die de New Yorkse cocktailscene al jarenlang versterkt.
«
»
22:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
23:00 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
23:45 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
00:25 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Dominique Persoone zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hertoginnedal' (VRT 1)

Ella Leyers en Gilles De Coster verwelkomen zeven toppolitica's in het iconische Hertoginnedal: Annelies Verlinden, Barbara Pas, Caroline Gennez, Gwendolyn Rutten, Lise Vandecasteele, Petra De Sutter en Zuhal Demir. De vrouwen verkennen de historische locatie, ontdekken hun kamers en zetten hun weekend in gang. Els van Doesburg komt langs om mee te spreken over quota: hoe zijn ze ontstaan en welke rol hebben ze gespeeld in de vrouwelijke vertegenwoordiging in de politiek? Ook Jean-Marie Dedecker sluit graag aan om zijn licht te werpen op de rol en de perceptie van de vrouw in de politiek.

'Hertoginnedal', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers